Als je Bollywood kent, dan ken je vast ook de bruiloft in Utrecht met de kleurrijke decoraties, fascinerende tradities en geweldige dance moves. Niet alleen de Indiase bruiloften maken deel uit van het Bollywood bruiloft thema, maar ook de Chinese, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse bruiloften horen hierbij. Laten we samen een kijkje nemen in de wereld van het Bollywood concept by BASMA Weddings.

 

De bruiloft decoratie van het Bollywood thema

Bij het Bollywood concept gebruiken wij vooral kleurrijke decoratie en feestartikelen. Dit kan bijvoorbeeld een flowerwall zijn met verschillende gekleurde bloemen. Een altaar met gekleurde lichtjes. Of wat dacht je van kleurrijke tafeldecoratie items die opvallend zijn. In principe kun je met dit thema niet misgaan, zolang je maar genoeg kleur gebruikt. 

Het meest gewilde item van een Bollywood wedding in Utrecht is het podium (of te wel de Maro). Dit is een soort tent van kleurrijke doeken. De kleuren die het meest gebruikt worden zijn rood, goud, oranje en geel. Deze staan voor geluk, reinheid, rijkdom en welvaart. Bij BASMA Weddings zijn deze doeken te huur, en zal jouw podium extra stralen met onze diverse bloemendecoraties die erbij passen. 

 

Deze decoratie items passen perfect bij de Bollywood bruiloft in Utrecht

Voor een Bollywood bruiloft in Utrecht raad ik aan om voor onze gouden Dior stoelen te gaan, waar de Versailles tafels mooi bij passen. Voor tafeldecoratie zou ik gaan voor een eye-catcher met een kleurexplosie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze prachtige Royal Blue middenstuk met gouden rozen. Ook mooie bloemen decoratie bij het Bollywood thema is de Orchid Waterfall, die vanaf de kant van de tafel, heel mooi naar de grond drapeert. Deze kiest onze bruid meestal voor de familietafel. Mocht je een wat simpele centerpiece willen maar wel met kleur? Bekijk dan onze verse rozen optie. Rode rozen passen het beste bij dit concept.

De mooiste bruidsbank bij dit concept is de gouden Xylofoon bank. Deze zal mooi passen bij de Punjabi bridal stage. Mocht je iets anders willen, maar toch zo kleurrijk? Dan is zeker de Angels stage van BASMA Weddings aan te raden.

Wil jij ook een kleurrijke Bollywood bruiloft in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen wij jouw bruiloft decoratie dromen bij elkaar zoeken. Mocht je zelf andere ideeën hebben, ook dan luisteren we graag