Tuurlijk trouw je niet vaak en wil je daarom maar al te graag een enorm feest van jouw bruiloft maken. Maar een bruiloft hoeft niet altijd over-the-top te zijn in Amersfoort, want ook met een minimalistische bruiloft thema kun je een droomfeest hebben. De decoratie van dit concept is minimaal, zodat alle aandacht naar de lovebirds zal gaan. 

Het verfrissende concept van de minimalistische bruiloft 

Het concept van de minimalistische bruiloft bestaat uit simpele, moderne decoratie met zachte kleuren. Het idee achter dit thema is ‘ less is more’. Je kunt hierbij het beste voor 1 showstopper kiezen en de rest van de decoratie lichtjes houden. Ook hoeft niet alles op de locatie gedecoreerd te zijn, want soms is die grote witte trap van de zaal van zichzelf al mooi. En zo heb je ook tafels op stoelen bijvoorbeeld die geen extra linten of linnen nodig hebben. 

Bij het minimalistische bruiloft thema komt de kleur wit het meeste voor, vaak in combinatie met pastelkleuren. De bruid die voor dit concept gaat wil wel graag decoratie op haar bruiloft in Amersfoort hebben, maar niet overweldigend. Zij wil liever de aandacht op zichzelf en haar partner hebben, of de locatie waar zij trouwt zoveel mogelijk in natuurlijke staat houden. 

De perfecte bruiloft decoratie voor het minimalistische thema

Gelukkig voor deze lucky bride heeft BASMA Weddings genoeg keuze. Zo is de Minimalistische stage, de Botanisch of Miriam’s stage perfect voor dit thema. Deze zou je kunnen huren als de showstopper van jouw bruiloft. Tafeldecoratie wat hierbij past is de Wave flower bloemstuk, de Sparkling flower piece of de Lage verse bloemen. Met onze simpele Minimalistisch servies ernaast. Last but not least, raad ik de Versailles tafels aan voor dit bruiloft concept. Deze zijn modern, hebben een eigen design en hebben niet te veel extraatjes nodig qua decoratie. Hierbij passen de Louis of Chiavari stoelen er overigens perfect bij.

Wil jij ook een verfrissende, moderne look hebben op jouw bruiloft in Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen wij jouw bruiloft decoratie dromen bij elkaar zoeken. Mocht je zelf andere ideeën hebben, ook dan luisteren we graag