Het prachtige landhuis van Arnhem en het aangrenzende koetshuis ,zijn twee geweldige puntjes voor een prachtige trouwdag. Deze locatie heeft oude bomen, romantische bruggetjes en beekjes om jouw droombruiloft te realiseren. Dit is echt een perfecte locatie voor jouw bruiloft! De Warnsborn in Arnhem is een officiële trouwlocaties waar je je huwelijk kan houden. Bij BASMA Weddings hebben wij al een geweldige concepten om deze locatie te decoreren met onze prachtige bruiloft versieringen. De mooiste bruiloft decoratie is zeker bij ons te vinden om jouw huwelijk perfect te maken.

 

De mooiste bruiloft decoratie voor jouw sprookjeshuwelijk

Deze prachtige locatie is geschikt voor diner, ceremonie, feest, live muziek, receptie, speeches, photoshoot en ontvangst. Een locatie die alles in 1 heeft voor jouw droombruiloft met een mooi concept. Deze locatie heeft 3 zalen: Oranjerie, Druivenkas en Orchideeënkas. In deze drie zalen weten wij van BASMA Weddings wel raadt. Wij hebben veel inspiratie voor deze drie prachtige zalen en met je feestdecoratie gaat het daarmee wel goed zitten.

De mooiste bruiloft decoratie concept die bij deze locatie passen zijn de Bohemian, Botanische tuin of Minimalistisch. De bruiloft versiering bij de locatie Warnsborn moet rustgevend zijn en zo natuurlijk mogelijk bij jouw bruiloft passen. Ook een bruiloft buiten is hier zeker mogelijk. Wil je toch een chiquer thema hebben, dan passen de concepten Versailles en Wonderland perfect bij jou. Deze luxere concepten zijn perfect als je wilt uitblinken bij jouw bruiloft. Wij bij BASMA hebben hier veel ervaringen mee en helpen maar al te graag.

 

 

De party verhuur mogelijkheden bij BASMA Weddings

Wil jij ook een party verhuur voor je borrel? Dan ben je zeker bij het goede adres! Wij kunnen de verschillende zalen versieren met bruiloft versieringen. De feestdecoratie die je hier kan gebruiken zijn tafels (vooral versierd met linnen), tafelstukken, veel bloemstukken, confetti, verlichting en vuurwerk. De kleuren wit, roze, goud en groen zijn goede kleuren om bij dit landgoed te combineren. Raak jij net zo enthousiast als ons om jouw bruiloft op deze droomlocatie te houden? Ieder klein meisje droomt ervan om haar bruiloft met een mooi concept op een prachtige locatie te houden.

Ben jij er nog niet uit welk concept jij wil hebben voor je bruiloft? Of wil je simpelweg meer informatie wat er mogelijk is bij BASMA Weddings? Kijk op onze site voor alle verdere details over concepten en decoratie.