Bij BASMA Weddings hebben wij het perfecte servies voor jouw Indische bruiloft in Utrecht te huur. Natuurlijk kun je servies en glaswerk huren bij een catering of zaal, maar wij beschikken over originele borden en glazen die je niet zomaar overal tegen zult komen. Zo heb je een unieke tafelsetting op jouw feest! Mocht je dus alleen een servies set nodig hebben van ons, geen probleem. Wij leveren het af, creëren de set-up op de tafel en nemen ze na afloop weer mee terug. De klant hoeft dus helemaal nergens over na te denken, behalve dan het kiezen welk ideaal glaswerk en servies zij willen huren voor hun feest. Neem hier een kijkje wat voor sets wij te huur hebben.

De perfecte tafeldecoratie voor jouw Indische bruiloft

Bij een Indische bruiloft in Utrecht moet je vooral denken aan kleur en aardewerken. They love color! Van rood en oranje tot groen, roze, blauw of goud. Qua tafeldecoratie kun je bij dit thema denken aan grote bloemstukken zoals de Royal Blue, Floral explosion of Circle of Love. Een echte eyecatcher! Wil je de tafel nog wat meer kleurdetails geven, dan zou je ook een tafelloper kunnen gebruiken. Gebruik hiervoor de kleur rood, goud of blauw bijvoorbeeld.

Jouw droom servies en glaswerk bij BASMA Weddings huren

Het perfecte servies en glaswerk bij de Indische bruiloft is onze Bollywood set. Deze set heeft een rode aarde tint en bestaat uit een plat bord, diep bord, kom, zilver bestek, en 2 soorten kristallen glazen. De kleur rood komt vaak voor bij de Bollywood bruiloft en daar hebben wij dus bij BASMA Weddings op ingespeeld Zo heb je de keuze om iets traditioneels te nemen of juist iets moderns. Wil je dus liever een ander soort set hebben voor jouw feest, dan is ook onze Libanese serviesset een aanrader. Deze is blauw van kleur met aparte details. Ook een leuke set voor de Indische bruiloft is de Botanisch servies en glaswerk. Met een mix van groen en gouden details zullen deze borden en glazen zeker opvallen op jouw bruiloft.

Wil je nog meer informatie over jouw Sweettable? Of heb je simpelweg nog meer inspiratie nodig? Neem even een kijkje op onze site. Ben je er al van overtuigd dat je een Sweettable wilt? Neem gerust contact met ons. Samen kunnen we jouw ideale concept en decoratie bij elkaar zoeken.