Het Sweettable concept is een vrij nieuw concept. Maar voor jouw bruiloft in Den Haag weten wij bij BASMA Weddings wel raad hoe deze met het beste feest decoratie versierd kan worden. Met de juiste servies set, bloemen decoratie en tafelkeuze, maken wij van deze lekkernijen buffet een unieke tafel. Zo zullen de gasten zeker versteld staan van deze lekkere en mooie Sweettable.

 

De mooiste bruiloft decoratie voor de Sweettable

Een Sweettable is een tafel waarop meerdere soorten lekkernijen (sweets) staan. In het midden staat de bruidstaart te schitteren en eromheen staan vaak dienbladen, borden, doosjes of trays met andere sweets zoals cupcakes, taartjes, snoepjes, cake pops, bonbons en meer. Vaak zijn de lekkernijen die aangeboden worden al super mooi, maar om de tafel meer te laten stralen is het een goed idee om decoratie items eraan toe te voegen. Zo zijn kaarsen en bloemen decoratie het meest gewild voor de Sweettable in Den Haag. Bij BASMA Weddings kun je een gevarieerd assortiment van middenstukken vinden die perfect bij deze tafel zullen passen. Natuurlijk moet je een beetje bedenken in wat voor thema/kleur je de Sweettable wilt hebben, maar onze bloemen decoratie past vrijwel bij elk concept. 

Voor de Sweettable in Den Haag raad ik de Water glass tower, Lage verse bloemen of Sparkling flower piece aan. Wil je een extra romantische sfeer creëren, dan is het aan te raden om gebruik te maken van kaarsen. Onze centerpieces met kaarsen passen hier perfect bij. Dit zijn de Babylon, Swarovski candlelight en Candles.

 

 

Overige partyverhuur artikelen voor jouw bruiloft in Den Haag

Niet alleen de tafel kan versierd worden met de mooiste bruiloft versiering van BASMA Weddings, maar ook de achtergrond van de Sweettable kan een impact hebben op de gehele look. Daardoor is het ook goed om te bedenken waar jouw Sweettable in de zaal zal staan en of deze extra aandacht nodig heeft qua achtergrond. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie simpele drapering met bloemen zoals onze Curtain flower. Of een van onze vele Flowerwall designs passen hier ook mooi bij. Voor een romantische sfeer zou ik een kijkje nemen naar de Curtain lights. Dit is een wit gordijn met kleine lichtjes die een hemelse look geven. Voor een wat kleurrijker look is het aan te raden om een kijkje te nemen naar onze ballonnen collectie. Deze zijn in verschillende kleuren en designs te huur voor jouw mooie Sweettable in Den Haag.

Heb jij ook al een aanvraag gedaan voor een Sweettable op jouw bruiloft in Den Haag, maar wil je deze extra versierd hebben? Bel ons dan gerust voor een afspraak, en dan kijken wij samen hoe we de deze showstopper er perfect uit zullen laten zien! Voor overige vragen en informatie kun je het beste terecht op de website van Basma Weddings.