In Almere vind je de meest elegante en magische locatie voor jouw droombruiloft; Het Witte Huis.

 

Zo organiseer je jouw bruiloft in Het Witte Huis in Almere

Het Witte Huis in Almere beschikt over 2 prachtige zalen. De Grote Feestzaal en de Bovenruimte zaal. De capaciteit van deze zalen zijn van 100 tot wel 600 gasten. De ruimtes zijn wit van kleur en hebben een modern, romantisch design. Hierdoor kun je bij Het Witte Huis in Almere elk soort thema bruiloft geven waar je van droomt. Verschillende bruiloft concepten van BASMA Weddings zouden bij deze locatie kunnen passen. Maar de mooiste bruiloft decoratie thema in mijn mening is het Versailles concept. In dit thema komen ook de grote glazen ramen voor, zoals je dit hebt bij het Witte Huis. Perfect dus!

 

De mooiste partyverhuur artikelen voor jouw feest in Almere

Voor het Witte Huis in Almere kun je het beste in het Versailles thema blijven voor ook de andere decoratie artikelen. Zo passen de lange witte Versailles tafels heel mooi in deze zalen. Deze kan gecombineerd worden met zowel de Dior als de Chiavari stoelen. Qua tafeldecoratie kun je het beste witte bloemen gebruiken, omdat die een klassieke en romantische sfeer geven. Kies bijvoorbeeld voor onze Orchid, Skyflower of Floral Waterfall bloemstukken. Wil je een bride stage die echt indruk maakt op jouw bruiloft in Almere? Dan raad ik de 3D flowers stage aan van Basma Weddings. Om de bruiloft decoratie compleet te maken, is de Versailles glas en servies set een zeer goede keuze voor op de tafel. 

Natuurlijk kun je ook kiezen om wat kleur toe te voegen aan jouw bruiloft in het Witte Huis. Het is dan aan te raden om een kijkje te nemen bij een van onze andere unieke bruiloft concepten. Zo zal ook het Libanese en Wonderland concept heel mooi passen bij de zalen van deze moderne bruiloft locatie in Almere.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten. Je kunt ons bereiken via de website, telefoon of via onze Social Media kanalen.