Omdat toch veel koppels in Almere liever kiezen voor een bruiloft in de lente of zomer, willen wij bij BASMA Weddings graag extra aandacht geven aan de winter bruiloften. Voor deze unieke bruiloften hebben wij een eigen decoratie concept bedacht..het Winter Wonderland concept. No worries, ook voor de andere dagen van het jaar kun je dit thema gebruiken voor jouw droombruiloft in Almere.

De voordelen van een winterbruiloft 

Buiten sneeuwt het. Jij zit samen met je geliefde voor de open haard, warme chocomel te drinken. Het wordt snel donker s’ avonds, dus doe je al gauw die kleine lichtjes en de kaarsen aan in huis. En zo creëer je de ultieme winter Wonderland sfeer. Mocht je diezelfde sfeer graag op jouw bruiloft in Almere willen hebben? Daar kunnen wij bij Basma Weddings zeker mee helpen.


Het Wonderland concept bestaat voornamelijk uit witte decoratie artikelen, centerpieces met kaarsen, zilveren en lichtblauwe tinten en romantische licht effecten. Deze bruiloft thema representeert een knus gevoel, liefde en klasse. Zo kun je ook in de koude winterdagen, een perfecte bruiloft hebben.

Bruiloft decoratie voor het Wonderland thema

Voor een Wonderland bruiloft in Almere raad ik uiteraard ons Wonderland podium aan. Andere stages voor dit concept die ook perfect passen zijn de 3D flower stage en de Moon stage. BASMA Weddings heeft genoeg keuze voor het mooiste tafeldecoratie bij dit thema. Zo kun je kiezen uit witte bloemen voor de Water glass tower, de Wave flower of de Circle of Love. Of als je iets met lichtjes wilt dan zijn de Swarovski lights, Candle centerpiece en Sparkling Flower piece ideaal. Bij een Wonderland bruiloft kan ook de kleur zilver voorkomen. Deze zou je terug kunnen vinden in onze Dior stoelen en onze Minimalistische servies set.


Staat jouw bruiloft gepland in de winter en vind je ons Wonderland concept geweldig? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen wij jouw bruiloft decoratie dromen bij elkaar zoeken. Mocht je zelf andere ideeën hebben, ook dan luisteren we graag.