Op jouw bijzondere dag in Apeldoorn zult je vast een spectaculair feest willen geven. Een feest dat jouw gasten niet zo snel zullen vergeten, wie wil dat niet! Voor de gehele aankleding, van het huren van de beste tafels en stoelen tot de vele feest decoraties zoals belichting en special effects, kun je bij BASMA Weddings terecht.

Verhuur tafels en stoelen in Apeldoorn

We hebben een groot assortiment aan tafels en stoelen die je zelf kunt uitzoeken en combineren naar de stijl en thema die je op jouw bruiloft in Apeldoorn wilt creëren. Wil je een luxe bruiloft, dan zijn de  prachtige Dubai tafels een mooie optie. Dit zijn glazen tafels van hoog kwaliteit glas met daaronder een stam van puur uitgesneden wit hout. In de stam bevindt zich het hart van het LED licht die kunnen schijnen in de kleuren van jouw thema. Deze tafels zouden gecombineerd kunnen worden met de Napoleon stoelen. Deze stoelen hebben een hoge rugleuning en een zacht kussentje waar je op kunt zitten. We hebben deze stoelen in de kleuren wit, transparant en goud. 

Wil je bijvoorbeeld een royal wedding, dan zou de Versailles tafel met de Louis stoel een hele mooie set maken. Deze geven allebei een erg koninklijke sfeer aan je bruiloft. Met de mooiste bruiloft decoratie zoals een middenstuk en servies en glaswerk van BASMA Weddings, kleed je deze prachtige tafels verder aan voor een schitterend effect. Neem een kijkje op onze site om meer inspiratie op te doen voor jouw bijzondere dag!

De beste partyverhuur items van BASMA Weddings

Wil je jouw trouwlocatie in Apeldoorn omtoveren tot een setting voor je feest met onze make over, of heb je je feest op een geheel andere locatie? Met het partyverhuur van BASMA Weddings wordt iedere zaal omgetoverd tot de mooiste bruiloft die je kunt bedenken. Zo wordt het omgetoverd tot een ruimte waar het er niet alleen feestelijk uitziet maar het ook voelt als een feestje. Een bloementunnel voor je entree geeft ook een echt sprookjesachtig gevoel en sfeer op je bruiloft. LED verlichting of vuurwerk is ook een eye catcher. Wat jij graag bij jouw grote dag inbegrepen wil hebben is helemaal aan jou om te bedenken. Maar BASMA Weddings maakt het allemaal mogelijk!

Kijk op onze website voor meer informatie over onze feest en bruiloft artikelen. Het assortiment is groot en zo zul je voor elk soort feest wel een decor item vinden. Heb je zelf een idee die je wilt realiseren en weet je niet hoe? Ook dan kun je gerust contact opnemen met BASMA Weddings. Zo kijken wij samen hoe we deze dag extra speciaal voor jou kunnen maken en de gasten versteld laten staan van de prachtige decoratie.