Wil je ook bijzondere tafellinnen huren voor jouw bruiloft in Arnhem? Dat is zeker mogelijk bij BASMA Weddings. Bij ons kun je verschillende tafellinnen huren voor jouw perfecte bruiloft. Linnen kunnen de tafelsetting bijzonder aankleden en geven de tafels een prachtige uitstraling. BASMA Weddings heeft een uitgebreid assortiment aan linnen voor tafels, stoelen, statafels en meer. Een mooie set linnen creëert een chic look op jouw bruiloft en dat zullen de gasten ook zeker opvallen.

Feestartikelen die perfect passen bij jouw servies en glaswerk

Met verschillende soorten bruiloft items en feestartikelen kun je een feest helemaal jouw eigen maken. Servies en glaswerk valt daar zeker ook onder. Borden en glazen bij jouw bruiloft zijn belangrijke decoratie stukken en in combinatie met de perfecte linnen creëer je zo een mooie gedekte tafel. Borden en glazen huren kan het beste bij BASMA Weddings. 2 concepten die perfect passen bij jouw bruiloft in Arnhem zijn de Delftse glorie en Libanese servies sets. Door de luxe details van dit servies, zal jouw bruiloft een unieke en moderne look hebben. Deze en ook onze andere servies en glaswerk is uitstekend te combineren met onze linnen. Wij kijken graag met jou wat de beste combinaties zijn voor jouw evenement. Ook is het een mogelijkheid om onze servies sets lost te huren voor als je deze wilt gebruiken in samenwerking met een catering in Arnhem.

Tafellinnen huren kan je natuurlijk bij BASMA doen

Heb je nog steeds geen idee waar je de perfecte tafellinnen kunt huren? Lees dan verder. Bij BASMA Weddings heb je voor een bruiloft in Arnhem 2 goede concepten waarmee jij een goede indruk kunt maken op jouw bruiloft. Dit zijn de Delftse glorie en Botanisch. Voor tafellinnen zijn wit, zwart of champagne perfecte kleuren als je voor deze twee concepten wilt kiezen. De tafellopers die ook zeker op je bruiloft aanwezig moeten zijn, is de Tafelloper met bloemen of Tafelloper wit. 2 prachtige tafellopers die jouw tafel tot op de detail perfect afmaken. Wil je nog een stapje verder gaan met de bruiloft decoratie, dan adviseer is de gepersonaliseerde servetten. Dit maakt je tafel helemaal af! Als je ook statafels wilt op jouw bruiloft dan kun je ook bij ons terecht. De mooiste kleuren hiervoor zijn licht roze, kant, creme en donkerblauw. Een net andere basic kleur dan de kleur wit.

Wil je nog meer informatie over linnen decoratie voor jouw bruiloft in Arnhem? Of heb je simpelweg nog meer inspiratie nodig? Neem even een kijkje op onze site. Voor andere ideeën kun je gerust bij Basma Weddings terecht.