Zou jij ook een prachtige Sweettable willen op jouw bruiloft in Rotterdam? Speciaal gedecoreerd met bijzondere feestartikelen en verschillende servies en glaswerk? Dan ben je bij BASMA Weddings aan het goede adres. Uiteraard kun je bij ons natuurlijk ook borden en glazen huren voor jouw bruiloft, feest of babyshower. Bij BASMA Weddings is het mogelijk om verschillende borden en glazen voor jouw feest te regelen. Sweettables worden steeds populairder en je ziet ze overal terugkomen. Zo ook op de bruiloft in Rotterdam.

Feestartikelen die perfect passen bij jouw Sweettable

Heb jij ook een bijzondere bruiloft, feest of baby shower? Met een Sweettable krijg je een extra uitstraling die precies past bij jouw event in Rotterdam. Een Sweettable is een volledig verzorgde tafel vol met verschillende lekkernijen. De decoratie en verwennerijen zijn op jouw gepersonaliseerde concept ingespeeld. Je kan je eigen kleuren en ideeën natuurlijk hieraan toevoegen zodat het jouw droomtafel wordt. Naast prachtige decoratie, staat er op de Sweettable voornamelijk taart, donuts, chocolade aardbeien, magnum pops, cupcakes en snoepjes.

Bij jouw Sweettable heb je natuurlijk ook feestartikelen nodig. Deze feestartikelen kun je echt niet missen! De Balloons wall of de Side balloons zijn een uitstekend idee voor bij dit concept. Deze kan je als achtergrond gebruiken voor je Sweettable en uiteraard kun je kiezen voor jouw ideale kleuren. Ook een leuk voorbeeld van een Sweettable is onze Straight air concept. Door de minimalistische kleuren is dit perfect voor een rustig feest. 

Middenstukken die mooi bij een Sweettable kunnen staan zijn de Floral Waterfall en de Skyflower. Zo heb je een fleurige maar rustige tafel. Als je een one-of-a-kind tafel wilt hebben, bekijk dan de voorbeelden van onze designs. De designs van Ouffa, Noor en Omar Munie zijn drie verschillende concepten die elk perfect zullen staan bij jouw evenement.

Jouw droom servies en glaswerk bij BASMA Weddings

Servies en glaswerk is zeker niet te missen bij jouw Sweettable. Bij BASMA Weddings hebben we een paar fantastische concepten met bijpassende servies en glaswerk die zeker niet te missen zijn. Je kan bij ons namelijk ook borden en glazen huren om jouw feest in Rotterdam helemaal af te maken. Ons Marrakech servies & glaswerk bijvoorbeeld past uitstekend bij een gouden thema Sweettable. Het Botanische concept is een mooi concept om een Sweettable mee te versieren die meer natuurlijk moet ogen of die bij een buiten trouwlocatie hoort. Hierbij kun je het beste voor een combinatie van groen en goud gaan.

Wil je nog meer informatie over jouw Sweettable? Of heb je simpelweg nog meer inspiratie nodig? Neem even een kijkje op onze site. Ben je er al van overtuigd dat je een Sweettable wilt? Neem gerust contact met ons. Samen kunnen we jouw ideale concept en decoratie bij elkaar zoeken.