Het prachtige Landgoed te Werve is de perfecte locatie voor een bruiloft in Den Haag. Deze locatie is op een rustige plek en ideaal om een rustige dag met je familie en vrienden te vieren. Met deze bijzondere locatie kunnen we bij BASMA Weddings natuurlijk veel mee. Wij kunnen onder andere decoratie, special effects, lichteffecten en natuurlijk ook het bruiloft podium verzorgen. Ben je benieuwd naar wat we precies kunnen doen op deze locatie? Lees even deze blog verder en hopelijk kom je zo ook op meer inspiratie!

Lichteffecten voor jouw bruiloft

Bij BASMA Weddings hebben wij een ruim assortiment aan decoratie, tafels, stoelen, podiums, middenstukken en super coole lichteffecten. Deze lichteffecten kunnen op elke soort locatie in Den Haag in werk gezet worden voor de mooiste effecten. Ook voor Landgoed te Werve kunnen wij deze verhuren. De lichteffecten in ons assortiment zijn onder andere: Projecties, dansvloeren, sfeerverlichting, volgspots, moving heads en kroonluchters. Voor deze bijzonder locatie moet je echt een kijkje nemen naar onze kroonluchters. Neem bijvoorbeeld de Bohemian Kroonluchter Gold of de Versailles Kroonluchter XL. Een leuk decoratie item voor jullie eerste dans is de Sparkle Led dansvloer Medium of de Sparkle Led dansvloer Large. Of wil je iets unieker, ga dan voor onze projectie effecten. Zo kun je kiezen uit Hart & Namen Projectie, Persoonlijk ontwerp of de Muurprojectie. Deze zullen perfect passen bij de zalen van Landgoed te Werve in Den Haag.

Jouw bruiloft bij Landgoed te Werve in Den Haag

Het prachtige Landgoed te Werve ligt op tien minuten van Den Haag en Rotterdam centraal, in de Randstad. Het is een zeer rustig beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Een aantal authentieke zalen staat met elkaar in verbinding door 4 meter hoge paneeldeuren waardoor bruiloften tot 250 personen mogelijk zijn. Op deze locatie kun je 20-250 gasten uitnodigen en de prijsklasse is vanaf 5000-10000. Het landgoed heeft 5 ruimtes, namelijk: Tuinzaal, Vijverzaal, Schouwzaal, Serre en de Bar. Een prachtige locatie die wij bij BASMA Weddings natuurlijk goed kunnen decoreren met ons divers assortiment aan decoratie en special effect. Wil je een romantische sfeer met het rookeffect van ons Droogijs, of iets speelser zoals de Bubble blower? Alles is mogelijk bij BASMA Weddings om er een extra speciale dag van te maken.

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw bruiloft in Den Haag? Neem even een kijkje op onze site. Of weet je nog niet helemaal zeker wat er perfect bij jouw bruiloft gaat passen? Ben je er al van overtuigd dat je een van onze speciale effecten wilt? Of heb je meer informatie nodig over de verschillende decoraties? Neem gerust contact met ons op.