Trouwen op de leukste partyverhuur locatie in Hilversum? Het Congrescentrum Landgoed Zonnestraal is een prachtig gerestaureerd hoofdgebouw met een sfeervolle ambiance en heel veel licht. Proef de architectuur, historie en het landschap en zie hoeveel karakter dit met zich meebrengt op jouw speciale dag. Een inspirerende ruimte en het professionele team van BASMA Weddings zorgen voor een memorabel evenement op maat.

De mooiste bruiloft decoratie van BASMA Weddings

Wat spannend, je hebt je locatie in Hilversum en nu kun je gaan kijken wat je als thema voor je grote dag wilt hebben. Wij helpen je graag bij het beslissen welke richting je op wilt en doen je dan een voorstel gebaseerd op jouw wensen om je bruiloft speciaal te maken. Wij bieden je de mooiste bruiloft decoratie en partyverhuur aan, zoals bijvoorbeeld  onze verschillende speciale bruidsboeketten. Neem eens een kijkje op de site om te zien welke het beste bij jou en jouw thema past! Ook bieden wij verschillende heerlijke bruidstaarten aan. 

Meubilair is natuurlijk niet te missen op jouw bruiloft. Wij hebben genoeg keus op onze website. Als je bijvoorbeeld kiest voor het Bohemian thema, hebben wij bijvoorbeeld prachtige Bohemian stoelen die er perfect bij zullen passen en een stage die wij persoonlijk voor jou neer komen zetten. Wanneer je de tafels en stoelen hebt uitgekozen kun je kijken welke middenstukken, servies en tafellinnen de aankleding van de tafels compleet maken. Het ligt er natuurlijk wel aan welk thema jij voor jouw bruiloft kiest. Van minimalistisch tot spectaculair, alle opzetten, stijlen en thema’s zijn mogelijk.

De mooiste feest decoratie in Hilversum

Met onze partyverhuur maken wij optimaal gebruik van de ruimte om je een speciale dag te bezorgen. Onze bruiloft versiering is zeer divers en wordt geheel op smaak en thema samengesteld. We kunnen alle kanten op. Wil je bijvoorbeeld een romantische look, dan kan je dat creëren met de plafond drapering. Dit zorgt voor een zacht en romantisch effect en sluit perfect aan bij bruiloften waarin het bruidspaar een romantische sfeer wil creëren. Pipe en drape wanden zijn ook een leuke optie als je de zijwanden van jouw bruidslocatie niet fraai genoeg vindt en je hier graag iets aan wilt laten doen. BASMA Weddings kan sportzalen, klaslokalen en aula’s omtoveren tot een 1001-nacht locatie door middel van zijwanden drapering. Last but not least, een taarttafel met draperingen is ook echt een eyecatcher op jouw bruiloft. Wat ook heel mooi is en een spectaculair en een romantisch effect geeft, is laaghangende rook op de dansvloer voor wanneer je je eerste dans hebt als partners.

Kijk op onze website voor meer informatie over onze feest en bruiloft artikelen. Voor meer vragen of inspiratie, kun je gerust contact met ons opnemen. Samen maken we jouw speciale dag extra spectaculair.