Wil jij de mooiste bruiloft decoratie, glaswerk en servies en special effects hebben voor jouw feest in Amersfoort? Dan ben je bij BASMA Weddings op het juiste adres. Voor elk thema wat in je opkomt, kunnen wij bijbehorende decoratie aanbieden. Ook voor de locatie De Mariënhof in Amersfoort hebben wij de mooiste feestartikelen te huur.

Trouwen in Amersfoort doe je bij De Mariënhof

In het mooie Amersfoort ligt De Mariënhof. Deze stadsklooster heeft verschillende binnen en buiten locaties voor jouw bruiloft en is uitgeroepen tot Trouwlocatie van Nederland 2016/2017. De Mariënhof is een officiële trouwlocatie met kerkkapel, waar je zowel burgerlijk als kerkelijk kunt trouwen. Met de 10 verschillende zalen, kan deze locatie tot wel 700 gasten aannemen. Je hebt de optie om verschillende zalen tegelijkertijd te huren. Zo kun je kerkelijk trouwen in de Singelzaal, een borrel doen in de Binnentuin, dineren in de Tuinkamer en tot slot feesten in de Rôtisserie. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer en karakter. Zo kun je dus voor elke gelegenheid een ander decoratie thema kiezen.

 

Het perfecte servies en glaswerk vind je bij BASMA Weddings

De mooiste plek om te trouwen bij de Mariënhof vind ik persoonlijk de Binnentuin. Dit is een intieme plek achter het gebouw, waar je zowel een trouwceremonie kunt doen als wel een buitenlucht diner. Omringd in het groen, kun je hier in samenwerking met BASMA Weddings de meest romantische sfeer creëren. Onze lange witte Versailles tafels, Louis stoelen en Tafelloper met bloemen passen hier heel mooi bij. Het perfecte servies en glaswerk bij de Binnentuin is ons Botanische of Libanese servies. Deze zijn uniek van kleur en design en zullen stralen in de buitenlucht. De glazen zijn zeer elegant en creëren een romantische impressie op tafel. Mocht je liever voor iets simpelers willen gaan, bekijk dan onze andere servies sets op de website. Genoeg keuze!

Een bruiloft organiseren in Amersfoort doe je bij de Marienhof. En de perfecte bruiloft decoratie en accessoires voor die bruiloft kun je vinden bij BASMA Weddings. Mocht je er op onze website niet uitkomen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor vragen en inspiratie via het contactformulier.