Bloemstukken zijn heel belangrijk op een bruiloft omdat dit de sfeer maakt, het kan een bepaalde kleur meer overbrengen of het thema en de stijl naar boven brengen. Voor iedereen is er iets om van te kunnen genieten op jouw prachtige bruiloft in Eindhoven. Bij ons kun je dan ook de mooiste bloemstukken huren als bruiloft decoratie. Veel mensen kiezen voor bloemen, maar dat is natuurlijk niet heel speciaal meer. Wat een goede vervanging is van de bloem, zijn groene bladeren en takken. Dit geeft kleur maar is niet té druk, het past erg goed bij de Botanische stijl maar natuurlijk wel bij meerdere stijlen zoals Bohemian, Minimalistisch en het kleurrijke Bollywood. We kunnen bij de bloemstukken ook nog passende bloemenbogen maken om ook neer te zetten op je bruiloft in Eindhoven.

De mooiste bloemstukken bij BASMA Weddings

Zoals ik eerder al vertelde kunnen bloemstukken echt de sfeer maken, ze staan verspreid door de locatie en zijn overal terug te vinden. Dan is het natuurlijk wel belangrijk om de perfecte bloemstukken te huren, misschien wel met passende bloemenboog! Door bladeren en takken in te zetten breng je een ander gevoel dan als je de standaard bloemen gebruikt. Ook verras je de gasten gelijk omdat dit niet zo regelmatig gedaan wordt als “échte” bloemstukken. Het is leuk om een beetje van de natuur mee naar binnen te brengen of als je buiten wilt trouwen om de omgeving echt in je bruiloft te betrekken. Wij zorgen dan ook dat de beste bruiloft decoratie voor jou klaar staat om je gasten mee te kunnen verrassen op jouw droombruiloft in Eindhoven.

Kleur is meer dan kleur

Verschillende kleuren hebben verschillende betekenissen, en brengen dan ook een andere sfeer en gevoel met zich mee. Daarom is het dan ook erg belangrijk om na te denken over welke kleuren je mee wilt nemen in je bruiloft decoratie, wat wil je overbrengen naar je gasten? De groene kleur geeft het gevoel van gezondheid, stabiliteit, balans en groei. Dit klinkt natuurlijk prachtig maar waar staat bruin voor? De groene bladeren moeten natuurlijk wel hetzelfde of een passend gevoel geven bij de bruine takken. Bruin staat voor authentiek, geschiedenis, ervaren en de aarde, dus persoonlijk vind ik dat deze kleuren zeer goed bij elkaar passen. Daarom zijn groene bladeren en takken perfect om bloemstukken mee te maken. Wij zullen dit dan ook zorgvuldig doen bij BASMA Weddings.

Mocht je meer willen weten over ‘Bloemstukken in Eindhoven’ en wat we jou kunnen bieden, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier.