Niet zo ver van Nationaal Park Veluwezoom ligt een sprookjesachtige landgoed waarop een 14e -eeuws landhuis, een koetshuis en een modern hotelgebouw zijn gebouwd. Het landgoed is omringd met prachtige tuinen, super oude eiken en mooie vijvers en is daarmee ook een unieke bruiloft locatie in Apeldoorn. Elkaar het Jawoord geven op dit landgoed klinkt natuurlijk magisch! Er is binnen en buiten een trouwgelegenheid en natuurlijk een plek om te dineren met elkaar. En na jouw geweldige dag kunnen jullie nagenieten in de romantische bruidssuites. Wie wil dit nou niet?

Buiten trouwen in prachtig Apeldoorn

Bij Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek in Apeldoorn, is er een heel mooi buitenplein. Dit plein zou prachtig versierd kunnen worden met bruiloft verlichting en andere verschillende lichteffecten die wij aanbieden bij BASMA Weddings. Een voorbeeld die geschikt zou zijn voor buiten is bijvoorbeeld Sfeerverlichting. Sfeerverlichting zou je heel goed vast kunnen maken aan een partytent of andere palen of bomen. Dit geeft een erg magisch gevoel in de buitenlucht en zal prachtig staan bij de andere aankleding van jouw bruiloft in Apeldoorn. De sfeer wordt meteen romantische. Je kunt daarnaast de lichtjes ook afstemmen op verschillende kleuren, drukte en muziek. Met licht kun je gemakkelijk intimiteit en emoties creëren. 

Wat ook echt cool zou zijn voor een bruiloft in Apeldoorn, is onze Sparkle Led dansvloer. Wie wil nou niet een Led dansvloer? Zo kun je precies zien waar je jouw voeten neerzet en als je naar beneden kijkt en is het ook een tof gezicht! Het werkt eigenlijk als een soort magneet, met deze LED verlichte dansvloeren trek jij zeker de aandacht van de gasten en wilt iedereen dansen! Ook krijg je met dit effect bij jou bruiloft een prachtige en spectaculaire openingsdans en staan alle ogen zeker op jullie als bruidspaar gericht! 

Podium in de openlucht

BASMA weddings biedt ook verschillende bruiloft podium groottes aan. Wij hebben bijvoorbeeld 40, 60 en 80 cm aan podiumdelen. Je kunt het podium dus zo groot of zo klein mogelijk maken als je zelf wilt. Ook deze zijn leuk te bekleden met verschillende doeken, bloemen, lampjes of kaarsen bijvoorbeeld. Uiteraard zijn er nog veel meer prachtige spullen te vinden op BASMA weddings, spullen die jouw podium echt tot jouw eigen maken. Wil jij op jouw bruiloft eruit blinken en in het middelpunt staan? All eyes on you? Dan is dit echt iets voor jou!

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw bruiloft Apeldoorn? Neem even een kijkje op onze site. Ben je er al van overtuigd dat je een bruiloft in Apeldoorn wilt? Of heb je meer informatie nodig over de verschillende podiums? Neem gerust contact met ons op.