Je wilt op jouw bruiloft natuurlijk in de schijnwerpers staan, en daarvoor hebben wij de meest prachtige podiums om jezelf in de spotlight te zetten. Hierdoor zul je de volledige aandacht van al je gasten kunnen trekken. Maar een simpel podium is eigenlijk een beetje saai. Daarom hebben wij de mooiste podium versiering en decoratie voor jouw droombruiloft in Amersfoort. Je kunt kiezen uit onze ‘kant en klare’ bruids podium, of te wel onze bride stages. Maar als je liever iets zelf in elkaar wilt verzinnen hebben wij ook nog het kopje “restyling”. Hier hebben wij alles wat je je kunt voorstellen om je bruiloft nog mooier te maken en dus ook onze bijzondere podiumversiering.

 

De mooiste bruids podiums huren van BASMA Weddings

Voor de mensen die geen tijd of zin hebben om de hele decoratie zelf te bedenken, hebben wij unieke bridal stages gebouwd. Deze zijn in onze 24 bijzondere concepten te vinden. Dus wij hebben sowieso iets wat bij jou past! Wij hebben onder andere de volgende concepten voor je in huis: Bohemian, Botanisch, Winter Wonderland, Qatara, Orchid, Babylon, Minimalistisch, Henna, Bollywood en nog véél meer. Bij deze kant-en-klare bride stages krijg je de bruidsbanken en de decoratie te zien op foto. Maar wij staan natuurlijk voor je klaar om elementen toe te voegen of aan te passen. Zo kun je ook linnen, middenstukken, bloemendecoratie, bijzettafels, pilaren en bruidsbanken huren bij BASMA Weddings. Zo maak je jouw bruids podium in Amersfoort extra uniek.

 

Restylen van jouw bruiloft in Amersfoort

Er zijn natuurlijk ook genoeg mensen die liever zelf creatief aan de slag willen gaan of niet iets hebben kunnen vinden tussen onze bride-stage assortiment. Voor die mensen hebben wij het concept ‘restyling’. Hier hebben wij vele soorten decoratie op een rijtje staan zodat jij even kunt rondneuzen of je iets ziet waar je zelf iets mee kan. Met dit assortiment kun je elke locatie en elke ruimte omtoveren tot jouw ideale droombruiloft in Amersfoort. Denk bijvoorbeeld aan onze Bogen & Togen, ceremonie decoratie, bruidsduiven & vlinders, de meest bijzondere bruiloft verlichting en nog super veel meer. Je kunt uit onze restyling veel bruiloft decoratie items kiezen om je podium mee te versieren. Het maakt niet uit waar jouw feest zich zal bevinden, BASMA Weddings zorgt voor de mooiste podium decoratie om de volledige aandacht te kunnen trekken op de mooiste dag van je leven.

Mocht je meer willen weten over de Podium Versiering in Amersfoort en wat we jou kunnen bieden? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier.