Wellicht heb je weleens eerder van de Eucalyptus gehoord. Het is meestal een sterke geur die je ruikt in verkoudheids medicijnen, badhuizen en luchtverfrissers. De Eucalyptus is een speciale plant die niet alleen fris ruikt maar er ook mooi uitziet. Vooral in bruidsboeketten. Het is een moderne aanpak om Eucalyptus in bloemen decoratie te gebruiken, maar in Almere staan ze er graag voor open!

De beauty van de Eucalyptus op jouw bruiloft in Almere

De beauty van de Eucalyptus plant is dat deze meerdere positieve aspecten heeft. Het opent de ademhaling, vermindert stress en pijn en geeft rust in het hoofd. De geur is een combinatie van frisse munt en zoete honing. Maar niet alleen de geur van deze moderne plant maakt het een goede aanwinst voor jouw bloemendecoratie, hij ziet er ook nog eens leuk uit! Met een kleur tussen groen en blauw, fleurt de Eucalyptus jouw bruids boeket of bloemstuk meteen op. Wil je dus unieke decoratie hebben op jouw bruiloft in Almere, dan ben je bij BASMA Weddings bij het juiste adres.

 

Bloemstukken en bruidsboeketten huren met Eucalyptus

Bij BASMA Weddings hebben wij originele bloemen decoratie te huur. Deze kun je uiteraard bekijken op onze website. Middenstukken waarin je de Eucalyptus plant kan vinden zijn de Flowerbowl Natural verde en Flowerbowl Natural rojo. Dit is een centerpiece gemaakt uit 3 kleuren rozen, met een aantal takken Eucalyptus die eruit steken om het wat cools te geven. Ook voor de Circle of Love kan deze frisse plant gebruikt worden. Lekker fris zo aan tafel, met deze unieke Eucalyptus bloemstukken. 

Naast de middenstukken, komt de Eucalyptus plant steeds vaker voor in het bruidsboeket van een bruid in Almere. Ook bij BASMA Weddings vind je een aantal prachtige bloemdecoraties met Eucalyptus. Neem bijvoorbeeld onze Natural Beauty of Rainbow garden van het Botanisch bruiloft concept. In het Versailles concept vind je de Gold spring. Het Marrakech concept heeft de Fairytale pink en Wild spring. En als laatste vind je de Eucalyptus plant ook terug in de bruidsboeketten van onze Libanese bruiloft concept in de vorm van het Soft pink boeket. 

Ben jij een bruid die wel eens wat nieuws wil proberen en stralen met unieke bloemen decoratie op haar bruiloft in Almere? Bekijk dan onze website voor ons modern assortiment aan bruiloft decoratie verhuur. Ook voor overige vragen kun je gerust contact met ons opnemen. Dit kan via de mail, telefoon of via onze Social Media kanalen.