Alle bruiloften beschikken over tafels en stoelen. Best logisch natuurlijk, want waar moeten jouw gasten anders zitten. De gasten zullen zich hopelijk zo veel mogelijk op de dansvloer vermaken, maar voor die rust en eet pauzes zijn de stoelen en tafels een must! Vergeet dus bij het zoeken naar bruiloft decoratie niet het servies en glaswerk, want deze zal zeker opvallen. In deze blog vertellen we welke artikelen je kunt huren bij BASMA Weddings voor de mooiste tafelversiering in Ede..

De perfecte tafelversiering voor een bruiloft in Ede

Om jouw tafels op de bruiloft zo mooi mogelijk te versieren, heb je verschillende soorten tafelversiering om uit te kiezen. Je begint met het kiezen van het servies en glaswerk. Om deze keuze zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken, hebben wij op de BASMA Weddings website de servies sets verdeeld in bruiloft thema’s. Zo heb je dus een set die past bij de Marrakech bruiloft, een set voor de Bohemian bruiloft, voor de Libanese bruiloft en meer. Elke serviesset heeft zijn specifieke kleur en design en bestaat uit glazen, borden, bestek en een kommetje. 

Natuurlijk kun je ook zelf mix en matchen en hoef je dus niet perse een Marrakesh serviesset te hebben voor een Marokkaanse bruiloft. Zo kun je de Minimalistische serviesset ook huren voor een kleurrijke Indische bruiloft. Het ligt eraan wat je zelf voor visie hebt voor jouw bruiloft decor. Bij BASMA Weddings heb je in ieder geval genoeg keuze op het gebied van servies en glaswerk verhuur.

Extra bruiloft accessoires voor op de tafel

Naast het servies en glaswerk, kun je ook gebruik maken van andere tafelversiering voor jouw bruiloft in Ede. Wij verhuren namelijk ook tafellinnen en servetten. Je hebt servetten in een basiskleur, servetten met een speciale print, servetten met een servet ring, met een persoonlijke opdruk of servetten met bloemen. Qua linnen decoratie kun je bij Basma Weddings terecht voor tafellinnen, tafellopers, tafelrokken, sta tafellinnen en podiumrokken in diverse kleuren. Deze accessoires zijn wellicht extra, maar niettemin belangrijk om een speciale indruk achter te laten bij de gasten.

Wil je nog meer informatie over het verhuur van servies en glaswerk? Of ben je opzoek naar de mooiste tafelversiering voor jouw droombruiloft in Ede? Bekijk dan onze website voor alle inspiratie. Voor vragen en meer kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, via de telefoon of onze Social Media kanalen.