Wij hebben de mooiste feestartikelen in huis die perfect zullen passen bij jouw Marokkaanse bruiloft in Amsterdam. Speciaal om jouw droombruiloft waar te maken hebben wij een uitgebreid tafeldecoratie opgesteld. Deze bestaat uit bijpassende tafellinnen, borden, glazen en bestek. Met ons unieke servies en glaswerk assortiment, zullen de tafels op jouw bruiloft er zeker prachtig bij staan. Laat je gasten versteld staan door one-of-a-kind borden en glazen bij ons te huren. 

Het mooiste servies en glaswerk voor de Marokkaanse bruiloft

Speciaal voor de Marokkaanse bruiloft, hebben wij bij BASMA Weddings de Marrakech servies set gecreëerd. Dit servies hebben wij gekozen omdat dit perfect bij het Marokkaanse thema past. Het servies en glaswerk is van goede kwaliteit en natuurlijk prachtig om neer te zetten op een Marokkaanse bruiloft in Amsterdam. Je tafels decoreren met Marrakech servies en glaswerk van BASMA Weddings is al mogelijk vanaf €22,75 per gast bij een minimale afname vanaf 150 gasten. Dit is een compleet verzorgde tafel inclusief bijpassend tafellinnen, voorgerecht bord, hoofdgerecht bord, kom, bestek en glaswerk. 

Ons servies en glaswerk combineren is ook mogelijk!

Naast dat wij het servies en glaswerk hebben samengesteld voor het thema Marrakech, kun je natuurlijk ook zelf kijken naar ons aanbod! Wij hebben vele soorten stijlen en combineren is altijd mogelijk, als jij iets beter vind passen dan gaan wij daar natuurlijk in mee. Er passen verschillende stijlen bij de decoratie van de Marokkaanse bruiloft in Amsterdam. Zo vind ik persoonlijk het Versailles glas en servieswerk erg goed passen bij de Marrakech stijl. Deze glazen lijken erg op elkaar qua stijl. Ook past het glas en servies van het thema ‘Minimalistisch’ hier erg goed bij, maar die past eigenlijk bij elk thema wel! Voor iets meer kleur kan je kiezen voor het glas en servieswerk van het Bollywood thema. Deze kleurrijke set past ook erg goed bij de Marokkaanse stijl en komt in het Marrakech thema erg veel terug.

Kom je er niet uit wat voor servies en glaswerk je wilt hebben voor jouw Marokkaanse bruiloft in Amsterdam? Dan helpen wij je graag met uitzoeken om jouw perfecte bruiloft compleet te maken. Samen met onze expertise zullen wij er alles aan doen om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Dit is het best te doen door een gesprek in te plannen en samen over jouw droombruiloft te praten. Zo hebben wij ook een beter inzicht van wie jij bent en wat het best bij jou past.