The Angels Stage

the Angels stage

The Angels Bride Stage is echt iets voor jou als je spiritueel bent aangelegd, houdt van engelen, liefde en alles wat staat voor de harde wereld en het zachte karakter van je eigen ik. Je houdt van de harde lijnen van leer en het zachte karakter van fluweelzachte bloemen en wilt dit graag terug laten komen op een van de mooiste dagen van je leven. Je hebt als persoon een sterk karakter en weet deze goed te verbergen door je lieve lach en sprankelende ogen.

Bijzondere Angels stage

Speciaal voor jou introduceert BASMA Weddings de Angels bride stage. Deze bridestage kenmerkt zich door het harde karakter van de bronskleurige bank met daartegenover het zachte karakter van een slinger aan bloemen die via het plafond aan de achterkant van de bank worden vastgepind.

Kijk voor meer inspiratie op onze Instagram/YouTube kanaal

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.