Houd jij van een grootse bruiloft en wil jij graag alles er uit halen om alle verwachtingen van je gasten te overtreffen? Dan is Theater Buitensoos in Zwolle perfect voor jou! Theater Buitensoos is een mooie grote theaterzaal waar jullie een onvergetelijke dag kunnen beleven. Deze grote theaterzaal biedt de mogelijkheid voor een receptie, diner of een feestavond. Wat voor evenement je bij deze zaal ook organiseert, wij hebben er vast het ideale servies en glaswerk voor. Welk servies en glaswerk past het beste bij jouw bruiloft in Theater Buitensoos in Zwolle? Lees verder om erachter te komen.

Het mooiste servies concept voor Theater Buitensoos

Theater Buitensoos in Zwolle is zeer flexibel in te delen in jullie gewenste opstelling en kan aangepast worden aan jullie wensen en behoeften. Ook heeft de zaal fantastische akoestiek die ervoor zorgt dat jullie feestavond één groot feest wordt met tot wel 1250 gasten, waarbij vele voetjes van de vloer zullen gaan. De zaal is dus zeer groot en wij kunnen hier zeker gebruik van maken. Door dat het zo groots is passen vele stijlen bij deze locatie, maar de borden en glazen die ik het beste vind passen is het servies en glaswerk van het concept Winter Wonderland. Dit concept lijkt net uit een waar sprookje te komen. De blauwe tinten in het servies en glaswerk komen ook terug op de locatie en daardoor past dit erg goed bij elkaar. Is dit niet helemaal jouw smaak? Dan past ons Bollywood concept ook zeer goed bij Theater Buitensoos in Zwolle. Door de grote ruimte kunnen wij de mooie kleuren goed verdelen en zal het dus ook niet te ‘druk’ worden. Deze borden zijn rood met zwart en geven een hele warme, romantische sfeer. Eigenlijk het tegenovergestelde van het servies en glaswerk van Winter Wonderland maar ook zeer betoverend.

Onze feestartikelen voor thuis huren

Ook als Corona het niet toe laat, kunnen wij nog steeds het Winter Wonderland concept maar ook het Bollywood concept bij jouw thuis brengen. Ik wil je wel graag aanmoedigen om ons hele assortiment van Servies en Glaswerk te bekijken. Wij hebben veel keuze en ik weet zeker dat er iets tussen zit om jouw bruiloft perfect te maken; thuis of bij het geweldige Theater Buitensoos, wij krijgen het voor elkaar! BASMA Weddings heeft de mooiste feestartikelen om jouw droombruiloft waar te maken.

Denk je bij ons de meest bijpassende borden en glazen te hebben gevonden voor jouw bruiloft in Zwolle? Neem dan contact met ons op en samen gaan we het tot in de puntjes regelen. Heb je nog vragen of inspiratie nodig? Bekijk dan onze website voor alle details.