In Ede vind je de authentieke en landelijke locatie De Veenderhoeve. Op deze locatie kun je terecht voor een unieke bruiloft ervaring. Je kunt er zowel een ceremonie als een receptie organiseren. De style van De Veenderhoeve is een combinatie van het heden en verleden. Je kunt zowel binnen als buiten een feest bouwen. Als je er dan ook nog kiest op Basma Weddings te boeken op jouw bruiloft in Ede, dan zorgen wij dat deze locatie de juiste decoratie en speciale effecten krijgt.

Lichteffecten voor jouw bruiloft in Ede

Bij BASMA Weddings hebben wij een ruim assortiment aan decoratie, tafels, stoelen, podiums, middenstukken en bruiloft verlichting. Voor een feest in een van de zalen binnen, zou je het beste voor de Sfeerverlichting Medium kunnen gaan omdat deze ruimtes niet heel groot zijn. De zaal heeft van zichzelf al spots, maar voor een extra dramatisch effect zou je onze Theater Volgspot Premium erbij kunnen huren. Deze zijn ideaal voor de eerste dans, om het extra romantisch te maken. Voor de buitentuin van deze authentieke locatie in Ede raad ik Sparkle LED Dansvloer Medium aan. Zo maak je van een standaard trouwplek, een echte party locatie. Wil je liever wat anders, dan kun je het gehele verlichting assortiment vinden op onze website.

Het perfecte podium voor De Veenderhoeve

Het bruiloft concept Bohemian van BASMA Weddings past het beste bij De Veenderhoeve in Ede. De style van deze locatie lijkt hier namelijk veel op. Een beetje van het verleden in combinatie met moderne decoratie items. Heel romantisch en boho-chic dus. De bruids podiums die wij voor het Bohemian thema hebben gecreëerd zijn de Bohemian Pampas, Bohemian Two Chairs en Bohemian Pink. Deze stages passen zowel binnen als buiten bij De Veenderhoeve. 

Denk je toch liever om iets originelers te huren voor jouw bruiloft in Ede, dan zou een van de stages van het concept Botanisch, Saint Tropez, Xylofoon of Dubai ook bij deze locatie kunnen passen. Voor meer details en een indruk van deze bruids podiums, wijs ik je naar het kopje Bride Stages. Of bekijk onze Social Media kanalen waar wij vaker foto’s en video’s maken van ons assortiment op locatie.

Voor vragen, inspiratie en meer kun je altijd met BASMA Weddings contact opnemen. Weet jij al wat voor verlichting jij wilt voor jouw bruiloft in Ede? Laat het ons weten via de mail of telefoon.