Wie wilt nou geen dansvloer? Het werkt eigenlijk als een soort magneet en met deze LED verlichte dansvloeren trek jij zeker de aandacht van de gasten en wilt iedereen dansen! Ook krijg je met dit effect een prachtige en spectaculaire openingsdans en staan alle ogen zeker op jullie als bruidspaar gericht! Bij BASMA Weddings hebben wij de meest geweldige dansvloer om je eerste dans in Amsterdam samen met jouw partner op uit te voeren. Ga je voor groot of toch medium? Dan is de vraag hoeveel gasten je op de dansvloer wilt passen en hoeveel voetjes je van de vloer wilt zien gaan.

Dansvloer huren voor jouw bruiloft in Amsterdam

Het is natuurlijk best bijzonder en super leuk om een echte dansvloer op je bruiloft te hebben. Zo kun je je gasten erg verrassen en ook interactief laten zijn want iedereen wilt graag op zo’n vette dansvloer te dansen. Niet alle zalen in Amsterdam hebben een specifieke plek waar je kunt dansen, vandaar is een dansvloer de ideale manier om jouw gasten te laten dansen. Het is natuurlijk ook fijn dat iedere gast het naar zijn of haar zin heeft en ze samen met jou deze belangrijke dag kunnen delen en later ook de herinneringen kunnen delen. Wij zorgen dat deze vette dansvloer op jouw ideale locatie in Amsterdam komt te staan. 

Naast dat de dansvloer er voor zorgt dat iedereen interactief mee kan doen, maakt de dansvloer de foto’s en video’s van deze belangrijke dag helemaal af. Je zult er voor altijd met een fijn gevoel naar terug kijken en er nog lang van kunnen nagenieten. Het huren van een dansvloer bij BASMA Weddings is dus iets om zeker op de bruiloft planning te zetten!

De mooiste bruiloft verlichting

Naast onze fantastische dansvloer hebben wij ook nog andere prachtige dingen in ons assortiment. Zo beschikt BASMA Weddings bijvoorbeeld ook over super vette lichteffecten. Van sfeerverlichting en volgspots, tot kroonluchters en projectie. Wij hebben alles wat perfect bij jouw gekozen thema past. Met onze bruiloft verlichting zal je compleet in het zonnetje staan en de aandacht trekken van je gasten. Om nog meer aandacht op je te krijgen hebben wij ook nog verschillende hoogtes aan podiums voor je in huis. Dit alles bij elkaar zal er voor zorgen dat je opvalt bij je gasten en zij jouw prachtige bruiloft in Amsterdam nooit meer zullen vergeten!

Mocht je meer willen weten over de Dansvloeren en wat we jou kunnen bieden, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake via het kopje ‘contact’ op onze website of klik hier.