Hilversum is een plaats in de Nederlandse provincie Noord-Holland en de grootste plaats in de landstreek het Gooi. De stad heeft onder andere prachtige architectuur, kunst, musea en veel tuinen waar lekker in kunt wandelen. Kortom er is dus veel te zien en te beleven! De perfecte bruiloft locatie? Als jouw bruiloft thema Versailles is, is dit misschien wel de perfecte locatie voor jou. Als Hilversum voor jouw een perfecte locatie is dan weten wij bij BASMA Weddings wel raad met het decor. 

Bruiloft decoratie voor het Versailles thema 

De decoratie van ons Versailles concept is in Empirestijl. Dit is een Franse stijl die in Parijs is ontstaan. De stijl is geïnspireerd door de Egyptische cultuur en Romeinse bouwkunst. Deze zie je daarom ook terug in onze decoratie. Het Versailles concept geeft je een erg koninklijk gevoel, van prachtige lampjes tot aan geweldige middenstukken. Daarom is het de perfecte keuze om het in een kasteel te vieren! Wie wil nou niet een sprookjesbruiloft in Hilversum? BASMA weddings regelt alles van decoratie wat u nodig heeft en zorgen dat u uw dag niet meer vergeet.

Jouw bruiloft decoratie voor een droombruiloft

Bij het landstreek het Gooi past het Versailles concept er prachtig bij. Bij BASMA Weddings hebben wij hier ook zeker veel raad mee. Neem bijvoorbeeld ons prachtige Versailles servies. Door de gouden details maakt het je eettafel net iets chiquer. Onze Versailles bride stage is ook zeker niet te missen op jouw bruiloft. Door de gouden details en de witte bloemen is dit echt een must. Mis je nog wat middenstukken op je tafels? Neem dan een kijkje naar onze Swarovski candlelight, Blossom Explosion of Sky flower. 3 geweldige middenstukken die erg goed zijn voor een Versailles bruiloft in Hilversum.

 

Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties voor een Versailles bruiloft in Hilversum? Bekijk dan onze website. Heb je na het lezen van deze blog veel inspiratie voor jouw bruiloft? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou verder om jouw Versailles geïnspireerde bruiloft te creëren. 

Door Selena van Welbergen