Lampjes en lichtjes zijn erg belangrijk voor de sfeer en look op jouw bruiloft. Of je nu kiest voor een romantische bruiloft met kaarsen en kandelaars of een bohemian vibe met lampionnen, het is bijna wel noodzakelijk om goed over de bruiloft verlichting na te denken. Wij hebben de leukste verlichting zoals vuurwerk voor je bruiloft in Nijmegen bij BASMA weddings.

Vuurwerk op jouw bruiloft in Nijmegen

Als aanstaande paar is het natuurlijk superleuk om na te denken over de special effects op jouw bruiloft in Nijmegen. Zoals bijvoorbeeld lichteffecten en andere bruiloft verlichting. Bruiloft vuurwerk geeft een prachtig effect op jouw bruiloft in Nijmegen. Een fantastische vuurwerkshow bijvoorbeeld zal jullie feest naar een hogere belevingssfeer brengen, waardoor dit een prachtige en unieke herinnering wordt. Na langere tijd zal iedereen het er nog over hebben! 

Bij BASMA Weddings bieden wij verschillende vuurwerk mogelijkheden aan voor jouw bruiloft in Nijmegen. Wij verhuren vuurwerk fontijnen in diverse maten zoals,2, 4, 6 en 8 meter. Het ligt er natuurlijk aan waar jij jouw bijzondere dag viert en hoe groot de zaal of plek zal gaan zijn. Wij bieden vuurwerk aan voor zowel grote als kleinere plekken. Ook hebben wij bijvoorbeeld de Rainbow Fountain Premium. De Rainbow Fountain is een regenboog met vuurwerk die afgestoken wordt tijdens de entree of de first dance. BASMA Weddings biedt deze aan in vier koppen vuurwerk of zes koppen. Je kunt dus zelf kiezen welk effect het beste bij jouw bruiloft in Nijmegen past. Ook hierbij is het handig om te checken hoe groot de zaal of plek is, zodat hier genoeg ruimte voor is. Last but not least hebben wij ook nog de Fountains Music Show. De combinatie van vuurwerk en muziek dat precies synchroon loopt is een van onze specialiteiten. Wij controleren ritme en beats van de muziek met geavanceerde apparatuur, timecode en bijpassende soorten vuurwerk tot een schitterende muzikale uitvoering voor op jouw bruiloft in Nijmegen. Wij hebben de beschikking over professionele audioapparatuur en een geluidsstudio waar wij alle muziek naar eigen inbreng kunnen mixen. Weet jij al welke muziek je wilt gaan gebruiken?

 

Prachtige podiums bij BASMA weddings

Wat natuurlijk ook echt een eyecatcher is, is een podium op jouw bruiloft in Nijmegen. Het is natuurlijk leuk als er een prachtige bruidsbank op staat waar jullie als newlyweds plaats kunnen nemen. Maar met een podium wordt dit effect al snel veel specialer. Jij staat in het middelpunt van jouw grote dag. Bij BASMA Weddings bieden wij verschillende maten van de podiumdelen aan, namelijk 40, 60 en 80 cm. Neem eens een kijkje op de BASMA weddings site voor meer inspiratie!

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw ideale bruiloft in Nijmegen? Neem even een kijkje op onze site. Ben je er al van overtuigd dat je een bruiloft met vuurwerk wilt? Of heb je meer informatie nodig over de verschillende licht effecten? Neem gerust contact met ons op.