Zou jij ook een prachtige Wonderland bruiloft in Rotterdam willen? Ben jij ook dol op de sfeer van de winter? Wil je ook een bruiloft die anders is dan andere bruiloften? Bij een Wonderland concept kun je een hele romantische setting creëren. Je kan verschillende decoratie gebruiken om jouw Wonderland concept helemaal eigen te maken door middel van sneeuw, fonkelende lichtjes en bloemstukken. Wonderland bruiloften worden steeds populairder en wij snappen ook zeker wel waarom. Lees verder om te ontdekken wat de reden is.

De bruiloft decoratie van het Wonderland concept

Ons Winter Wonderland concept is geïnspireerd door Moskou. De stad van de gekleurde Basiliuskathedraal, het Rode Plein en het Kremlin. In de winter is deze beleving een typische Winter Wonderland en super sprookjesachtig. Een Wonderland Bruiloft kan je op veel verschillende locaties houden. Rotterdam is daarvoor echt de perfecte locatie. Je kunt deze sprookjes bruiloft houden in een industriële locatie, buiten, in een historisch pand  of lekker in een intiem zaaltje. 

Bij het Wonderland concept wordt er voornamelijk veel gewerkt met de kleuren wit, goud, zilver en glitter. Kleuren waarmee wij bij BASMA Weddings veel combo’s van kunnen en maken. Als je helemaal over de top wil gaan dan kan je ook de kleuren wit, blauw en roze gebruiken. Een gewilde item voor een concept is de Winter Wonderland bride stage. Wil je je bride stage net iets rustiger? Kies dan voor onze Moon stage. 

Deze bruiloft decoratie past het best bij het Wonderland concept

Bij dit concept kun je gebruik maken van onze prachtige witte decorstukken. Voor dit bruiloft thema is het aangeraden om witte Orchideeën met witte vazen te gebruiken. Kleuren die bij dit concept goed te combineren zijn: wit, roze en blauw. Deze kleuren kun je goed combineren met de decoratie, lichten, kaarsen en bloemen. Bij dit concept kan je ook makkelijk veel vuurwerk of lichten gebruiken. Bij BASMA Weddings hebben wij verschillende effecten te huur. Neem bijvoorbeeld onze Low Fog Premium, Rainbow Fountains Premium, Confetti Show Excellent of Bubble Blower Premium. Allemaal leuke effecten die jouw dag nog specialer kunnen maken. Wat erg belangrijk is bij het Wonderland concept zijn vooral kaarsen. Je Wonderland bruiloft wordt hierdoor romantischer en tien keer meer intiemer. Bij BASMA Weddings heb je veel mogelijkheden om kaarsen neer te zetten, neem bijvoorbeeld onze Candles Orchid setup white of de Candles Roses set up pink. Deze kun je eventueel ook mixen met andere bloemen. 

Heb je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie nodig voor jouw Wonderland bruiloft in Rotterdam? Neem even een kijkje op onze site. Ben je er al van overtuigd dat je een Wonderland concept wilt? Neem gerust contact met ons op.