Luxueuze Bohemian servies & glaswerk

Wil je je trouwlocatie omtoveren tot een sprookje en je gasten verrassen? Speciaal voor jouw grote dag heeft BASMA Weddings haar bruiloft thema’s ook uitgebreid met bijbehorende tafeldecoratie. De juiste tafellinnen, servies, glaswerk en bestek in diverse mogelijkheden. Bekijk het assortiment aan servies & glaswerk van BASMA Weddings voor een onvergetelijke dag.

Home Bohemian Servies & glaswerk
Servies en glaswerk Delftse tafeldecoratie
Home Wonderland Servies & glaswerk
Home Bollywood servies & glaswerk
Home Minimalistisch Servies & glaswerk
Bruiloft decoratie Libanese Servies & glaswerk
Bruiloft decoratie Versailles servies & glaswerk
Home Marrakech Servies & glaswerk

Tarieven Bohemian servies & glaswerk

Je tafels decoreren met Bohemian servies en glaswerk door BASMA Weddings is al mogelijk vanaf €15,75 per gast bij een minimale afname van 150 gasten. Dit is een compleet verzorgde tafel inclusief bijpassend tafellinnen, voorgerecht bord, tussengerecht bord, hoofdgerecht bord, bestek en glaswerk. Bekijk hieronder de overige tarieven bij een afname tot en vanaf 50 gasten.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder meubilair. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het meubilair is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Juiste keuze voor meubilair. Dat is ontzettend moeilijk voor je mooiste dag. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Ook in meubilair keuze.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen voer meubilair? Neem contact op.