+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Kies jouw Bride Stages

Bride stages op de mooiste dag van je leven. Kies jouw bride stages uit onze collectie.

Sprookje

Op jouw droombruiloft waan je je zelf in een waar sprookje. Je voelt je een prins op het witte paard en wilt jouw prinses graag het hof maken. Samen droom en fantaseer je over jouw droombruiloft en zie je het voor je hoe je de eerste intrede in de zaal zal maken. Jouw ogen zoeken gelijk de eyecatcher op en je begrijpt al, de koningin aan jouw zijde zal haar eerste tranen niet kunnen bedwingen. BASMA Weddings heeft de kracht om jouw dromen te laten uitkomen en bezorgt jou de royalty wedding waar je altijd van gedroomd hebt. Je maakt je eerste intrede in de zaal en wordt begeleid naar een van de eyecatchers van de dag, de bride stages.

Design

Je maakt je eerste intrede in de zaal en wordt begeleid naar een van de eyecatchers van de dag, de bride stages. De bride stages van BASMA Weddings kenmerken zich door de unieke, strakke en zeer bedachtzame afwerking en zorgen voor een prachtig effect. De eigenaar heeft samen met de ontwerpers elke lijn, hout- en stofsoort, en lichtjes eigenhandig uitgekozen. Naast het prachtige effect dat de bridestages op foto's en filmrapportages geven, zorgen zij ook voor zitcomfort zodat je na de spannende intrede je hartritme en ademhaling rustig op normaal tempo kan laten komen.

Stijlen

BASMA Weddings heeft secuur en met gevoel voor het bruidspaar nagedacht over de verschillende stijlen van de bridestages en heeft het onmogelijke mogelijk kunnen maken. Bride stages zijn er in verschillende groottes, formaten en stijlen en afhankelijk van jouw locatie heeft BASMA Weddings de bridestages die aan jouw wensen voldoen. BASMA Weddings is visueel ingesteld en heeft het in zich om jouw dromen te visualiseren en ervoor te zorgen dat het juiste droomeffect tot uiting komt op jouw droombruiloft. De wereldse liefdessteden zijn voor BASMA Weddings de grondleggers geweest voor de ontwerpen van de bride stages, waardoor deze ook naar liefdessteden zijn vernoemd. Wie wil er nou niet trouwen in Victorian, Florence, Dubai, Versailles en Indiase stijl? Ook als je een totaal andere stijl in gedachten hebt, denkt BASMA Weddings met je mee en weet in een mum van tijd jouw unieke stijl te creëren. Hebben wij jou al kunnen overtuigen?

Zekerheden

Hier kun je altijd op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd opzoek naar datgene om jou grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen tot een hoger dimensie brengen.

Betrouwbaar

Elke detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek van je wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waar jij zoveel moet regelen kun je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo hou je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van
je sprookjes bride stage.