3D decor

De legendarische 3D flower wall die wij op vele bruiloften hebben mogen verzorgen. Of het nou een Marokkaanse, Turkse of Hollandse wedding is. De vraag is groot naar deze uniek bride stage. Speciaal voor jou biedt BASMA Weddings deze ook aan. Dit unieke decor hebben wij nu ook uitgebreid met een rode variant

Bijzondere 3D decor

Speciaal voor jou biedt BASMA Weddings de 3D Flower Wall en 3D red stage aan. The 3D flower wall bride stage kenmerkt zich door het 3D-effect en de weelderige bloemen die levensecht ogen. The 3D Flowerwall Bride Stage creëert hiermee een oogverblindend achtergronddecor voor het bruidspaar.

Kijk voor meer inspiratie op onze Instagram/YouTube kanaal 

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.