Kies jouw Bride Stage

De mooiste dag van je leven verdient een bride stage met allure en klasse. Kies jouw bride stage uit onze collectie.

Sprookje

Op jouw droombruiloft waan je je zelf in een waar sprookje. Je voelt je een prins op het witte paard en wilt jouw prinses graag het hof maken. Samen droom en fantaseer je over jouw droombruiloft en zie je het voor je hoe je de eerste intrede in de zaal zal maken. Jouw ogen zoeken gelijk de eyecatcher op en je begrijpt al, de koningin aan jouw zijde zal haar eerste tranen niet kunnen bedwingen. BASMA Weddings heeft de kracht om jouw dromen te laten uitkomen en bezorgt jou de royalty wedding waar je altijd van gedroomd hebt. Je maakt je eerste intrede in de zaal en wordt begeleid naar een van de eyecatchers van de dag, de bruidstage.

Design

Je maakt je eerste intrede in de zaal en wordt begeleid naar een van de eyecatchers van de dag, de bruidstage. De bruidstages van BASMA Weddings kenmerken zich door de unieke, strakke en zeer bedachtzame afwerking en zorgen voor een prachtig effect. De eigenaar heeft samen met de ontwerpers elke lijn, hout- en stofsoort, en lichtjes eigenhandig uitgekozen. Naast het prachtige effect dat de bridestages op foto's en filmrapportages geven, zorgen zij ook voor zitcomfort zodat je na de spannende intrede je hartritme en ademhaling rustig op normaal tempo kan laten komen.

Stijlen

BASMA Weddings heeft secuur en met gevoel voor het bruidspaar nagedacht over de verschillende stijlen van de bridestages en heeft het onmogelijke mogelijk kunnen maken. Bridestages zijn er in verschillende groottes, formaten en stijlen en afhankelijk van jouw locatie heeft BASMA Weddings de bridestages die aan jouw wensen voldoen. BASMA Weddings is visueel ingesteld en heeft het in zich om jouw dromen te visualiseren en ervoor te zorgen dat het juiste droomeffect tot uiting komt op jouw droombruiloft. De wereldse liefdessteden zijn voor BASMA Weddings de grondleggers geweest voor de ontwerpen van de bridestages, waardoor deze ook naar liefdessteden zijn vernoemd. Wie wil er nou niet trouwen in Victorian, Florence, Dubai, Versailles en Indiase stijl? Ook als je een totaal andere stijl in gedachten hebt, denkt BASMA Weddings met je mee en weet in een mum van tijd jouw unieke stijl te creëren. Hebben wij jou al kunnen overtuigen?

Zekerheden

Hier kan je altijd op rekenen.

Bijzonder

Een ander woord voor ‘anders’ is bijzonder en dat is exact wat jij wilt zijn op de mooiste dag van je leven. Onze enige missie en drijfveren bestaan uit het realiseren van jouw dromen. Wij kunnen zelfs jouw dromen tot een hogere dimensie brengen.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid van de door jou gekozen diensten is van wezenlijk belang om jouw droom te laten verwezenlijken en jou de rust te gunnen die je verdient. Ieder detail telt, dus de beste professionals worden ingezet zodat jij de hele avond kan stralen.

Behulpzaam

Wij bieden behulpzaamheid in de breedste zin van het woord. Wij ontstressen, denken mee en geven net die extra inzet die nodig is zodat jij je alleen hoeft te richten  op jezelf en jouw grote dag.

Bereikbaar

Wij zijn bereikbaar per e-mail, telefoon, sms en whatsapp. Wij streven er naar om binnen 24 uur contact met je te leggen. Lukt ons dit niet? Dan hebben wij een fantastisch aanbod om jouw geduld te belonen.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van
je sprookjes bride stage.