Sorry, no posts matched your criteria.

Choose your Bride Stage

The most beautiful day of your life deserves a magical bride stage with class. Choose yours from our collection.

Fairytale

Op jouw droombruiloft waan je je zelf in een waar sprookje. Je voelt je een prins op het witte paard en wilt jouw prinses graag het hof maken. Samen droom en fantaseer je over jouw droombruiloft en zie je het voor je hoe je de eerste intrede in de zaal zal maken. Jouw ogen zoeken gelijk de eyecatcher op en je begrijpt al, de koningin aan jouw zijde zal haar eerste tranen niet kunnen bedwingen. BASMA Weddings heeft de kracht om jouw dromen te laten uitkomen en bezorgt jou de royalty wedding waar je altijd van gedroomd hebt. Je maakt je eerste intrede in de zaal en wordt begeleid naar een van eyecatchers van de dag, de bruidstage.

Design

Je maakt je eerste intrede in de zaal en wordt begeleid naar een van eyecatchers van de dag, de bruidstage. De bruidstages van BASMA Weddings kenmerken zich door de unieke, strakke en zeer bedachtzame afwerking en zorgen voor een prachtig effect. De eigenaar heeft samen met de ontwerpers elke lijn, hout- en stofsoort, en lampje eigenhandig uitgekozen. Naast het effect die de bridestages op foto's en filmrapportages geven zorgen zij ook voor zitcomfort zodat je na de spannende intrede je hartritme en ademhaling rustig op tempo kan laten komen.

Stijlen

BASMA Weddings heeft secuur en met gevoel voor het bruidspaar nagedacht over de verschillende stijlen van de bridestages en is zo tot de conclusie gekomen dat het mogelijk is om het onmogelijk mogelijk te maken. Bridestages zijn er in verschillende grootte, formaten en stijlen en afhankelijk van jouw locatie heeft BASMA Weddings de bridestages die aan jouw wensen voldoen. BASMA Weddings is visueel ingesteld en heeft het in zich om jouw dromen te visualiseren en ervoor te zorgen dat het juiste droomeffect tot uiting komt op jou droombruiloft. De wereldse liefdessteden zijn voor BASMA Weddings de grondleggers geweest voor de ontwerpen van de bridesteges waardoor deze ook naar liefdessteden zijn vernoemd. Wie wil er nou niet trouwen in Victorian, Florance, Dubai, Versailles en Indiaase stijl? Ook als je een totaal andere stijl in gedachten hebt denkt BASMA Weddings met je mee en weet in een mum van tijd jouw unieke stijl te creëren. Hebben wij jou al kunnen overtuigen?

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Een ander woord voor ‘anders’ is bijzonder en dat is exact wat jij wilt zijn op de mooiste dag van je leven. Onze enige missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen en kunnen zelfs die dromen tot een hoger dimensie brengen.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid in de door jou gekozen diensten is het allerbelangrijskte om jou droom te kunnen laten verwezenlijken en jou de rust te geven die je verdient. Elke detail is ontzettend belangrijk en laten de beste professionals aanwaaien om jou de hele avond te zien stralen

Behulpzaam

Wij bieden behulpzaamheid in de kern van het woord. Wij ontstressen, denken mee en geven net dat extra inzet die nodig is zodat jij je alleen hoeft te focussen op jezelf.

Bereikbaar

Wij zijn bereikbaar per e-mail, telefoon, sms en whatsapp. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met je te leggen. Lukt ons dit niet? Dan hebben wij een fantastisch aanbod om de leed te verzachten voor het wachten op ons.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap dichtbij voor
je sprookjes bride stage