Bohemian bride stage

Bohemian bride stage

De Bohemian bride stage is een ware mix van stijlen die uit verschillende werelddelen samen komen met bonte kleuren zoals rood, roze, geel en oranje. Het is een rustige stijl met invloeden uit exotische landen.

Bijzondere Bohemian stage

Oorspronkelijk werd Bohemian bestempelt als een hippiestijl, tegenwoordig wordt Bohemian meer gelinkt aan het zonnige Spaanse eiland Ibiza. Onze Bohemian Bride Stage is te verkrijgen in 3 stijlen: Pampas, two chairs en pink. Kortom; wij halen alles in huis om uw perfecte bruiloft te creeëren. Ben je niet overtuigd van ons assortiment bohemian bride stages? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je bride stage d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.