the Bollywood bride stage

Bollywood bride stage is geïnspireerd naar de vele films. Bollywood is een samentrekking van Hollywood en Bombay, de vroegere naam van Mumbai. In de films staat het ontsnappen aan de dagelijkse sleur, het escapisme, centraal. De films duren vaak 2,5 uur of langer en er zit vaak veel muziek en dans in, het zijn dus ook vaak musicals. Bollywood is nooit echt populair geweest in het Westen, het is meer op de eigen cultuur gericht.

Bijzondere Bollywood bride stage

Bollywood is een samentrekking van Hollywood en Bombay, de vroegere naam van Mumbai. In de films staat het ontsnappen aan de dagelijkse sleur, het escapisme, centraal. Een prachtige bruidspaar en Bollywood waren inspiratie voor deze bijzonder Bollywood bride stage. Dit is de variant met zijden bloemen. Kleur kun je zelf bepalen.

Kijk voor inspiratie op onze Instagram/ YouTube kanaal  

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.