Botanische bride stage

Botanische bride stage

De Botanische stijl wordt ook wel de Urban Jungle-stijl genoemd door veel planten, natuurachtige prints en natuurlijke materialen. De stijl wordt ook geassocieerd met de Mediterrane, de botanische tuinen in het zuidelijke gedeelte van Spanje en tegenwoordig trekken wij deze stijl mee naar binnen zodat we kunnen genieten van al dat fijne groen.

Bijzondere botanische stage

Houdt u van buiten zijn en bent u gek op natuur? Wij creëren de indruk van een pure omgeving met rustige kleuren en natuurachtige materialen. Met de Botanische stijl breng je door middel van natuur uw bruiloft tot leven. De Botanische bride stage is te verkrijgen in 2 soorten, de vierkante stage en de ronde stage. Door deze 2 soorten aan te bieden kunt u zelf kiezen welke het beste bij je past! Ben je niet overtuigd van ons assortiment botanische bride stages? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je bride stage d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.