de Delfts Blauw stage

Delfts blauw is een type faience (aardewerk) met blauwe decoratie, dat traditioneel in Delft wordt vervaardigd. Het ontstond aan het einde van de 16e eeuw. Geïnspireerd op deze prachtige Nederlandse kunstwerk en de Amsterdamse grachtengordel hebben wij de Delfts blauw stage ontwikkeld.

Bijzondere Delfts Blauw stage

Wij presenteren De Delfts Blauw stage. Voor 50 jaar immigratie van Marokkanen in Nederland heeft BASMA Weddings dit decor ontwikkeld. Het illustreert de Amsterdamse Grachtengordel in Delfts Blauw stylen. Het thema van het event had ook een stukje van de Marrakech rouge invloeden. Dit geheel werd gepresenteerd in Koninklijke Instituut voor de Tropen.

Kijk voor meer inspiratie op onze Instagram/YouTube kanaal

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.