Desert sunrise

Desert Sunrise

De desert sunrise is een prachtige bride stage die door de ronde vormen in de frames een speelse uitstraling geeft. Maar door de rustige tinten van goud en wit er wel voor zorgt dat jij als bruid het middelpunt bent.

Bijzondere desert sunrise stage

De desert sunrise stage is te verkrijgen in 2 soorten, met 3 frames en met 5 frames. Door deze 2 soorten aan te bieden kunt u zelf kiezen welke het beste bij je past! Ben je niet overtuigd van ons assortiment desert sunrise stages? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je bride stage d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.