Florence flowerwall

Jouw droombruiloft is trouwen in de meest uitgesproken renaissancestad van Italië, Florence. Speciaal voor dit thema heeft BASMA Weddings de Florence Flowerwall bride stage ontwikkeld. De Florence Flowerwall is geïnspireerd door de bloemenweide in het dal van de Arno waar de mooiste bloemen groeien. Jouw droombruiloft kenmerkt zich door de mooiste bloemen als Flowerwall achter jouw bruidsbank stage.

Bijzondere Florence flowerwall 

Jouw droombruiloft is trouwen in de meest uitgesproken renaissancestad van Italië, Florence. Speciaal voor dit thema heeft BASMA Weddings de Florence Flowerwall bride stage ontwikkeld. De Florence Flowerwall is geïnspireerd door de bloemenweide in het dal van de Arno waar de mooiste bloemen groeien. Jouw droombruiloft kenmerkt zich door de mooiste bloemen als Flowerwall achter jouw bruidsbank stage. het bruidspaar. Dit is de 6 meter variant.

Kijk voor meer inspiratie op onze Instagram/YouTube kanaal

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.