Henna stage

Henna stage

De Marokkaanse bruiloft is er een van vele verschillende tradities. Een daarvan is het ‘Hennafeest’. Dit feest wordt meestal een of twee dagen voor de bruiloft gehouden. Het gebruik van Henna als lichaamsversiering is al zeker 5000 jaar oud en wordt gezien als krachtbron, bron van geluk, bescherming en voorspoed. De bruid zou door middel van Henna beschermd worden tegen het kwade en geluk brengen als echtgenote.

Bijzondere Henna stage

De Henna stage is te verkrijgen in 2 soorten, een uitbundige met groene kleuren of een wat rustigere en intiemere met wit en gouden accenten Door deze 2 soorten aan te bieden kunt u zelf kiezen welke stijl het beste bij jouw als bruid past! Ben je niet overtuigd van ons assortiment henna stages? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je bride stage d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.