+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Orchid Bride stage

Jouw bruiloft is verleidelijk en meedogenloos! De Orchid bride stage is echt wat voor jou als je houdt van verfijning, weelde, passie, schoonheid en kracht. Dan adviseert BASMA Weddings jou de Orchid bride stage van zijden Orchideeën aan. Je trouwt volledig in Griekse-stijl en waant je in een waas van romantiek. BASMA Weddings biedt jou een plafond van gedrapeerde witte linnen met een omlijsting van onweerstaanbare zijden orchideeën wat zorgt dat jou gasten in verwarring raken door de luxe waarin jij ze onderdompelt.

Kijk voor meer inspiratie op onze Instagram/YouTube kanaal

Aanpak

BASMA Weddings gaat als volgt te werk:

Je deelt je wensen met ons

Wij sturen een offerte op maat

Een afspraak word gepland

Wij sturen je een aangepast offerte

Je legt de offerte vast d.m.v. een aanbetaling

Werkwijze

En zo nemen wij alles uit handen:

Vooraf goed afstemmen om stress te voorkomen

De dienst word geleverd in je trouwlocatie

Na je wedding wordt alles netjes opgehaald

Wij staan altijd voor je klaar met een glimlach

Het resultaat is een mooi en perfect decor

Meegeleverd

Vele extra’s inclusief in de totale prijs

Wit achtergrond gordijn als finishing touch

Het podium wordt strak in wit afgewerkt

Sfeerverlichting voor prachtige sferen

Twee zuilen met zijden bloemen links en rechts

Glazen kommen met drijfkaarsen

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd opzoek naar datgene om jou grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen tot een hoger dimensie brengen.

Betrouwbaar

Elke detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek van je wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waar jij zoveel moet regelen kun je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo hou je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Kan je geen keuze maken?
Wij helpen je graag om tot de
juiste selectie te komen…