Orchid bridestage

Orchid bride stages

Jouw bruiloft is verleidelijk en meedogenloos! De Orchid bride stage is echt wat voor jou als je houdt van verfijning, weelde, passie, schoonheid en kracht. Dan adviseert BASMA Weddings jou de Orchid bride stage van zijden Orchideeën aan. Je trouwt volledig in Griekse-stijl en waant je in een waas van romantiek. BASMA Weddings biedt jou een plafond van gedrapeerde witte linnen met een omlijsting van onweerstaanbare zijden orchideeën wat zorgt dat jou gasten in verwarring raken door de luxe waarin jij ze onderdompelt.

Bijzondere Orchid bride stage

Orchid bridestage is een prachtige bruidsdecor. Het is de bestseller uit de collectie van BASMA Weddings. Het geheim is de manier hoe wij deze opbouwen. Op iedere bruiloft is deze authentiek en je kunt persoonlijk een draai geven aan de uitstraling van het decor.

Kijk voor meer inspiratie op onze Instagram/YouTube kanaal

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.