Qatara Bride stage

The Qatara bride stage is geïnspireerd van dit culturele dorp. Katara is een cultureel dorp in Doha, Qatar. Het ligt aan de oostkust tussen West Bay en de Pearl. Het werd zacht geopend in oktober 2010 tijdens het Doha Tribeca Film Festival, een evenement dat het sindsdien heeft georganiseerd.

Bijzondere Qatara

Wij hebben een mix gecreëerd van zijden bloemen en vierkante vormen in stof als een Maroh uit het het Aziatische trouw culturen. De Qatara bride stage is beschikbaar in 3 verschillende formaten. Deze versie van de Qatara bride stage is puur een wand en geen vierkante vorm zoals de 4 en 6 meter varianten. Om je een beter beeld te geven van the Qatara Bride stage hebben wij een film ontwikkeld zodat je nog beter kan beoordelen of dit prachtige bride stage aansluit op je bruiloft.

Kijk voor meer inspiratie op onze Instagram/YouTube kanaal

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.