The Colourful Mandap stage

the Colourful Mandap stage

Een mandap is een een bride stage op een Hindoe bruiloft. In het oude traditie blijkt dat de familie van de bruid de mandap deze met de hand wordt gemaakt. En enkel voor haar bedoeld zijn. Na de wedding wordt de setting uit elkaar gehaald en bewaard. En het is de bedoeling dat de bank terugkomt in de woonkamer van de bruid. De belangrijkste huwelijksceremonies vinden plaats onder de mandap. Het is traditioneel gemaakt van hout, hoewel tegenwoordig soms moderne materialen worden gebruikt.

Bijzondere  Colourful Mandap stage

Je bent spiritueel en uniek in de dingen die je doet en wilt graag dat jouw gasten vol verbazing terugkijken op jouw bruiloft. Jij trouwt in de Colourful Wedding Mandap die qua kleur staat voor traditie, liefde, passie en fysieke energie. Je kunt the colourful mandap stage ook volledig samenstellen qua kleur en design.

voor meer inspiratie kijk op onze Instagram/YouTube kanaal

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.