Bridestages Bridestages Bridestages Bridestages Bridestages

Kies jouw Bride Stages

Bride stages op de mooiste dag van je leven. Kies jouw bride stages uit onze collectie.

Sprookje

Op jouw droombruiloft waan je je zelf in een waar sprookje. Je voelt je een prins op het witte paard en wilt jouw prinses graag het hof maken. Samen droom en fantaseer je over jouw droombruiloft en zie je het voor je hoe je de eerste intrede in de zaal zal maken. Jouw ogen zoeken gelijk de eyecatcher op en je begrijpt al, de koningin aan jouw zijde zal haar eerste tranen niet kunnen bedwingen. BASMA Weddings heeft de kracht om jouw dromen te laten uitkomen en bezorgt jou de royalty wedding waar je altijd van gedroomd hebt. Je maakt je eerste intrede in de zaal en wordt begeleid naar een van de eyecatchers van de dag, de bride stages.

Design

Je maakt je eerste intrede in de zaal en wordt begeleid naar een van de eyecatchers van de dag, de bride stages. De bride stages van BASMA Weddings kenmerken zich door de unieke, strakke en zeer bedachtzame afwerking en zorgen voor een prachtig effect. De eigenaar heeft samen met de ontwerpers elke lijn, hout- en stofsoort, en lichtjes eigenhandig uitgekozen. Naast het prachtige effect dat de bridestages op foto's en filmrapportages geven, zorgen zij ook voor zitcomfort zodat je na de spannende intrede je hartritme en ademhaling rustig op normaal tempo kan laten komen.

Stijlen

BASMA Weddings heeft secuur en met gevoel voor het bruidspaar nagedacht over de verschillende stijlen van de bridestages en heeft het onmogelijke mogelijk kunnen maken. Bride stages zijn er in verschillende groottes, formaten en stijlen en afhankelijk van jouw locatie heeft BASMA Weddings de bridestages die aan jouw wensen voldoen. BASMA Weddings is visueel ingesteld en heeft het in zich om jouw dromen te visualiseren en ervoor te zorgen dat het juiste droomeffect tot uiting komt op jouw droombruiloft. De wereldse liefdessteden zijn voor BASMA Weddings de grondleggers geweest voor de ontwerpen van de bride stages, waardoor deze ook naar liefdessteden zijn vernoemd. Wie wil er nou niet trouwen in Victorian, Florence, Dubai, Versailles en Indiase stijl? Ook als je een totaal andere stijl in gedachten hebt, denkt BASMA Weddings met je mee en weet in een mum van tijd jouw unieke stijl te creëren. Hebben wij jou al kunnen overtuigen?

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Je bent 1 stap verwijderd van
je sprookjes bride stage.