+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Kies je bruidsbank

Een belangrijk decorstuk op je bruiloft is je bruidsbank is. Samen met onze bruidsparen hebben wij een selectie gemaakt van bijzondere bruidsbanken.

Bruidsbank Chesterfield huren

Chesterfield sofa € 225 B

Xylofoon bruidsbak goud

Xylofoon bank € 150 B

Concepten Marrakech night bruiloft decoratie

Marrakesh sofa’s € 195

bruidsbank huren

Dubai bank € 95

Henna lemon bruidsbank

Henna bank € 175

Bruidsbank Victorian decoratie bruidsbanken

Victorian bank € 150

Hoe werkt het?

Je kunt de bruidsbanken los huren. De vertoonde tarieven zijn exclusief achtergrond, accessoires en transportkosten naar je feestlocatie.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over onze bruidsbank

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Stel al je vragen over onze bruidsbank