Bruidsbanken te huur

Ben je op zoek naar bruidsbanken? BASMA Weddings heeft diverse prachtige bruidsbanken te huur. Wij hebben een ruim aanbod in bride-stages en tafels- en stoelen die je bij ons kunt huren voor jouw bruiloft! BASMA Weddings is gespecialiseerd in het decoreren van bruiloften. Wij bieden jou de mooiste bloemen, bride-stages, tafels- en stoelen, gave special effects, bijzondere verlichting, accessoires en restyling voor deze speciale dag in je leven! Bij BASMA Weddings is alles mogelijk!

Bruidsbanken: bride-stages

BASMA Weddings heeft uitermate bijzondere bride-stages en bruidsbanken te huur. Je kunt onder andere kiezen uit een bruidsbank in Victoriaanse stijl, maar wat dacht je van een kristallen bruidsbank in de stijl van Swarovski? Al onze bride-stages zijn echte eyecatchers op jouw bruiloft! Ze zijn uniek, strak en zeer bedachtzaam afgewerkt, wat zorgt voor een prachtig effect. Naast een mooi effect op foto’s en video’s zorgen de bride-stages ook voor geweldig zitcomfort.

Bruidsbanken: tafels- en stoelen

Wil je alleen tafels- en stoelen huren? Ook dat is mogelijk! Wij hebben vele prachtige tafels- en stoelen waar je uit kunt kiezen, bijvoorbeeld in de stijl van Dubai of stoelen in de stijl van Napoleon. Op elke bruiloft zijn tafels- en stoelen nodig, want je kunt jouw gasten onmogelijk de hele avond laten staan met hun hapjes en drankjes. Wij geven de gasten op jouw bruiloft ultiem zitcomfort! Het design van onze tafels- en stoelen is verrassend, smaakvol, veelzijdig en verfijnd. Met onze tafels- en stoelen breng je jouw gasten terug naar de edele tijden, en ervaren zij het stukje luxe van weleer. Of je nu kiest voor een Engelse, Franse, Italiaanse, Indiase of Arabische stijl, of juist voor vele sprankelende lichten rondom jouw tafels- en stoelen, bij BASMA Weddings ben je aan het juiste adres! Onze tafels- en stoelen zijn er in verschillende formaten en wij denken graag met je mee over welk formaat tafels- en stoelen het beste bij jouw locatie en wensen past.

Waarom huren bij BASMA Weddings?

Kies je voor het huren van bruidsbanken bij BASMA Weddings, dan weet je zeker dat je bride-stages en tafels- en stoelen van zeer hoogwaardige kwaliteit krijgt. BASMA Weddings denkt out of the box en denkt graag met jou mee over de meest perfecte bruidsbanken voor jouw droombruiloft. Jouw wensen staan bij ons centraal, hoe specifiek ze ook zijn. Wanneer je hulp nodig hebt of ons wilt bereiken, staan wij 24/7 voor je klaar. Bij ons krijg je altijd een snelle reactie. Maak je een afspraak met ons? Reken er maar op dat wij deze nakomen. Wij staan voor je klaar en helpen je waar nodig! BASMA Weddings neemt je zorgen weg, zodat je geen onnodige stress hebt in de aanloop naar jouw grote dag. Uiteraard wil je je hele bruiloft tot in de puntjes geregeld hebben. Wij houden ons dan ook niet alleen bezig met ons aandeel in jouw speciale dag. Wij doen meer dan je van ons verwacht, en waar nodig springen wij bij. Dat maakt onze service bijzonder, betrouwbaar, behulpzaam en bereikbaar!

Contact opnemen

Wil jij jouw bruidsbanken huren bij BASMA Weddings? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons!

Vraag vrijblijvend een offerte aan