Kies je bruidsboeket

Kies je bruidsboeket

Speciaal voor jouw grote dag heeft BASMA Weddings haar bruiloft thema’s ook uitgebreid met bijbehorende bruidsboeket. De traditie van een bruidsboeket gaat terug naar de Romeinse tijd, waarin het bruidsboeket bestond uit knoflook, kruiden en specerijen met een sterke geur. Deze geur zou kwade geesten afschrikken en zo de bruid en bruidegom beschermen tegen het kwaad. Graan werd toegevoegd als teken van vruchtbaarheid. Lees meer leuke tips en weetjes over bruidsboeketten. Kies je bruidsboeket en laat de rest aan ons over. 

Luxe & allure in je bruidsboeket

Een prachtig bruidsboeket dat past bij het thema van jouw bruiloft en afgestemd is op je jurk maakt je dag helemaal compleet. Luxe en allure in je bruidsboeket, dat is van enorm belang voor je grote dag. Meestal droogje deze ook uit om voor heel lang te bewaren. Laat eventueel je bruidsboeket terug komen als middenstuk of stoel boeket. Ben je niet overtuigd van ons assortiment bruidsboeketten? Kies je bruidsboeket en laat de rest aan ons over.  Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je bruidsboeket d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Personaliseer je bruidsboeket

Hoe gaaf is het om je eigen bruidsboeket te ontwikkelen. Personaliseer je bruidsboeket vanuit ons bestaande assortiment of kies je eigen bloemen voor een bijzonder bruidsboeket. Dit is allemaal mogelijk bij BASMA Weddings. Laten wij een afspraak plannen en je wensen onder een genot van een hapje en drankje bespreken. Niets is te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies je bruidsboeket en laat de rest aan ons over. 

Aanpak

Zo pakken wij het aan!

Bel, e-mail of whatsapp ons

Online bestellen of plan een intake

Bij de intake komen alle wensen aan bod

Na de intake sturen wij een offerte

Alle afspraken op papier. Deal!

Werkwijze

Tot op de puntjes alles in orde!

Wij nemen al het werk uit handen.

Wij verzorgen je wensen

Wij werken met een glimlach

Het resultaat is sprookje...

Na afloop alles netjes opgeruimd

Extra’s

De extra’s inclusief bij de boeketten:

Verse of zijden bloemen

Veel mogelijkheden in bloemen

Kunnen leveren tot aan huis

Met veel liefde voorbereid

Diverse thema's in huis

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment aan bruidsboeket

Zekerheden

Hier kun je op rekenen met het assortiment aan bruidsboeket

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te  woord.