Kies je Bruidsboeket

Bruidsboeketten

Speciaal voor jouw grote dag heeft BASMA Weddings haar bruiloft thema’s ook uitgebreid met bijbehorende bruidsboeketten. De traditie van een bruidsboeket gaat terug naar de Romeinse tijd, waarin het boeket bestond uit knoflook, kruiden en specerijen met een sterke geur. Deze geur zou kwade geesten afschrikken en zo de bruid en bruidegom beschermen tegen het kwaad. Graan werd toegevoegd als teken van vruchtbaarheid. Lees meer leuke tips en weetjes over bruidsboeketten.

Cute Roses Bohemian bruidsboeket

Bohemian vanaf €75

Natural beauty Botanisch bruidsboeket

Botanisch vanaf €175

Raindrop roses Delftse bruidsboeket

Delftse Glorie vanaf €175

Frozen Wonderland bruidsboeket

Winter Wonderland vanaf €150

Powerful Roses Bollywood bruidsboeket

Bollywood vanaf €150

Snowwhite Minimalistisch bruidsboeket

Minimalistisch vanaf €125

Miraculous Nature Libanese bruidsboeket

Libanese vanaf €225

Sunshine Blossom Versailles bruidsboeket

Versailles vanaf €225

Fairytale Pink Marrakech bruisboeket

Marrakech vanaf €195

Luxe & allure in bruidsboeketten

Een prachtig bruidsboeket dat past bij het thema van jouw bruiloft en afgestemd is op je jurk maakt je dag helemaal compleet. Laat eventueel je bruidsboeket terug komen als middenstuk of stoel boeket. Ben je niet overtuigd van ons assortiment bruidsboeketten? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je bruidsboeket d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder bruidsboeketten. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het bruidsboeket is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Juiste keuze voor bruidsboeketten. Dat is ontzettend moeilijk voor je mooiste dag. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Ook in bruidsboeketten keuze.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen over bruidsboeketten? Wij helpen je graag