Bruidstaart

Kies je smaakvolle bruidstaart

De bruidstaart aansnijden, een van de hoogte punten van jullie bruiloft. Ga je voor klassiek of modern, met of zonder bloemen, aangevuld met heerlijke cupcakes of macarons: bij ons kan je terecht met al je uiteenlopende wensen. BASMA Weddings heeft haar bruiloft thema’s uitgebreid met bijpassende bruidstaart. Kies daarom je smaakvolle bruidstaart van BASMA Weddings.

Hoe werkt het?

Ontdek jouw bruidstaart. Laat het ons vooral weten en bespreek met ons je wensen voor de smaak en het aantal gasten. Eventueel kunnen we ook een snijtaart leveren waardoor je gasten kunnen genieten van een overheerlijk stukje taart. De aangegeven prijzen zijn vanaf prijzen voor de bruidstaarten. Bij aanpassingen van de bruidstaart zijn de prijzen in overleg. Wil je graag je wensen met ons bespreken of ben je niet overtuigd van ons assortiment bruidstaarten? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je bruidstaart d.m.v. het formulier onderaan de pagina. Kies daarom je smaakvolle bruidstaart van BASMA Weddings.

Aanpak

Zo pakken wij het aan!

Bel, e-mail of whatsapp ons

Online bestellen of plan een intake

Bij de intake komen alle wensen aan bod

Na de intake sturen wij een offerte

Alle afspraken op papier. Deal!

Werkwijze

Tot op de puntjes alles in orde!

Wij nemen al het werk uit handen.

Wij verzorgen je wensen

Wij werken met een glimlach

Het resultaat is sprookje...

Na afloop alles netjes opgeruimd

Extra’s

De extra’s inclusief bij de bruidstaarten:

Je kiest het model taart

De smaak is erg belangrijk

Plannen een gezellig proefsessie

Twee zuilen met vazen

Wij realiseren je bruidstaart

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment bruidstaart

Zekerheden

Hier kun je op rekenen van het assortiment bruidstaart

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.