Minimalistische bruidstaart

Minimalistische bruidstaart

Voor jouw Minimalistische thema bruiloft heeft BASMA Weddings een assortiment bruidstaarten samengesteld. Kies je voor een torenhoge, ombre kleuren, uitbundig of intiem.

Hoe werkt het?

Ontdek jouw bruidstaart. Laat het ons vooral weten en bespreek met ons je wensen voor de smaak en het aantal gasten. Eventueel kunnen we ook een snijtaart leveren waardoor je gasten kunnen genieten van een overheerlijk stukje taart. De aangegeven prijzen zijn vanaf prijzen voor de bruidstaarten. Bij aanpassingen van de bruidstaart zijn de prijzen in overleg. Wil je graag je wensen met ons bespreken of ben je niet overtuigd van ons assortiment bruidstaarten? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je bruidstaart d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te  woord.