Bruiloft organiseren op blogpagina

Bruiloft organiseren, een en al stress!

Met een notitieboekje en een pen….

Het is nu zeker meer dan 10 jaar geleden dat ik mijn bruiloft mocht gaan organiseren. Met een notitieboekje en een pen installeerde ik mij op de bank met een warme deken om mij heen. Daar ga ik dan: een bruiloft organiseren. Ik probeerde te visualiseren hoe mijn bruiloft eruit moest gaan zien en je begrijpt al dat het een bruiloft met alles erop en eraan zou zijn. Een half uur later kom ik erachter dat het notitieboekje nog steeds leeg was en besloot ik mijn droom op papier te zetten. Een gigantische witte bruidsjurk met lovertjes rondom de hals, zachte make up en het haar half opgestoken. Mijn feestaccommodatie is groot en geeft ruimte voor twee nannies die op de stoute kindjes kunnen passen. Een bruiloft kan niet achterblijven zonder prachtige witte met pastelkleurige tinten, eten die heerlijk op ieders tong smelt en uiteraard ook nog eens een feestbeest die zorgt voor swingende handjes en voetjes.

Het organiseren van een bruiloft lijkt makkelijker dan het is

Ik kan me het nog goed voor de geest halen hoe ik slapeloze nachten heb moeten doorstaan van alle stress. Fijn, een bruiloft organiseren. Het organiseren van een bruiloft lijkt makkelijker dan het is. Wekenlang heb ik moeten zoeken naar een locatie waar ik minimaal 250 vrouwen en 120 mannen kwijt kon en voor ik het wist had ik alle feestaccommodaties van Amsterdam gehad. Uitwijken naar een andere stad was eigenlijk geen mogelijk, maar had ik wel een keus? Nee die had ik niet en heb de daarna komende maand heen en weer moeten schommelen tussen prachtige steden opzoek naar een geschikte locatie. Ook daar zat alles bomvol! Trouwen in augustus was dus toch geen beste optie tot ik via Facebook een bruidje tegen kwam die opzoek was naar iemand die haar zaalhuur kon overnemen. Sneu voor haar dat haar bruiloft in het water viel en voor mij was het een geluk bij een ongeluk. Trouwen in De Koning was een droom die uitkwam.

De bruidsjurk organiseren, ooh jaa…

De bruidsjurk gaf ook ontzettend veel stress! Alle jurken leken niet mijn smaak te zijn en waar ik ook kwam werd ik teleurgesteld. Ik sleepte een lading teleurstelling met mij mee tot ik in een boetiekje in Amsterdam een jurk zag hangen die ieders droom uit laat komen. De gigantische witte bruidsjurk met lovertjes om de hals ging er dus toch komen en heb uiteindelijk de geschikte schoenen voor de jurk over moeten laten komen uit Dubai. Tjeetjuh!

Het allerbelangrijkste voor de mannen…

De catering ging een stuk makkelijker. In mijn zoektocht naar heerlijk ‘food’ heb ik direct een cateraar benaderd die ik jarenlang ken. Hij heeft meerdere bruiloften om mij heen georganiseerd en ben zeker gecharmeerd van zijn kookkunsten en smaken. Dat het eten op ieders tong heeft  mogen smelten is een feit!

Bruiloft organiseren? Check onze Tips!

Mijn tip aan ieder stel die een bruiloft organiseren is ‘begin direct met het organiseren van de bruiloft’. Je zal wel denken dat je nog ruimschoots tijd hebt. Echter bedriegt de datum je gewoon echt. De tijd gaat zo snel en je zult ook alles om die datum heen moeten plannen. Een andere tip is om geen datum te plannen, maar bij de gedroomde feestaccommodatie eerst na te vragen wat een geschikte datum is. Vervolgens kan je alles om de locatie heen plannen en ontneem je jezelf ontzettend veel stress momenten. En als je echt niet weet waar je moet beginnen? Neem dan een professionele weddingplanner in de arm. Wij kennen een boel zeer goede weddingplanners die je kunnen helpen bij het organiseren van de allermooiste dag van je leven. Wil je weten wie? Check onze tag aan het facebook bericht. Regel je bruiloft bij BASMA Weddings, wij hebben prachtige Restyling voor je klaar staan met het mooiste meubilair!

Door Fatima El Baghdadi. Meer blogs van BASMA Weddings?
Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl.
Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creatie met bloemen, bekijk onze Youtube channel voor meer inspiratie.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.