Concepten ter inspiratie

Bijzondere concepten op je mooiste dag. Wij geloven in diversiteit in decoratie. Samen met onze bruidsparen en topontwerpers zijn wij aan de slag gegaan met de top 9 bruidsthema’s, deze noemen wij ‘Concepten’. Op basis van trends, onze ervaring en belangrijker: de wensen van vele bruidsparen hebben wij de meest gevraagde bruidsthema’s vormgegeven. Dit helpt je enorm bij je keuze voor je decoratie. Wel zo handig als jij nog op zoek bent of geen inspiratie hebt voor je grote dag. Bekijk ook onze Youtube Channel voor meer inspiratie.

Bohemian concept bruiloft

Bohemian

Botanische bruiloft concept

Botanische tuin

Delftse Glorie bruiloft concept

Delftse bruiloft

Winter Wonderland concept bruiloft

Wonderland

Versailles bride stage

Versailles

Concepten Minimalistisch bruiloft

Minimalistisch

Concepten Modern Libanese bruiloft decoratie

Libanese

concepten Kleurrijk Bollywood

Bollywood

Concepten Marrakech night bruiloft decoratie

Marrakech

Concepten helpen

Je grote dag kun je vergelijken met een grote puzzel dat jaren, maanden en dagen van voorbereidingen vergt. Allemaal kleine puzzelstukjes bereid je voor in de voorbereidingsfase zodat deze op je grote dag tot hun recht komen en op hun plek komen. Dat is 1 van de redenen waarom het denken en handelen vanuit een thema ofwel concept van belang is. Het helpt jouw om structuur aan te brengen in de keuze van je thema kleuren, bloemen, stijlen, maar ook in de keuze van je bruidsjurk, feestlocatie, meubilair en veel meer. Wij van BASMA Weddings kunnen jouw helpen de juiste stappen te maken en vooral de keuzes in deze stappen.

On demand concepten

Hopelijk heb je inspiratie opgedaan met onze 9 bruiloft thema’s. En mis je toch een concept? Dan gaan wij graag de uitdaging aan. De sky is the limit bij BASMA Weddings. Wij plannen graag een intake gesprek, vrijblijvend natuurlijk. En wij doen graag samen een onderzoek naar het concept dat het beste bij jou past.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.